Neler Yeni

Saramonic marka mikrofonumun ekranının ışığı düşük

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ktm
Saramonic Blink500 PRO marka bir yaka mikrofonu almıştım. Yaklaşık 3-4 ay kullanılmadı. Bugün kutusunu şarja taktım fakat RX (alıcı) nin ekranı sorunsuz bir şekilde açıldı fakat TX (mikrofon) in ekranının ışığı çok düşük olduğunu fark ettim. Uzun süre kullanılmadığından bataryası boş olabileceği aklıma geldi. TX'i yaklaşık 2-3 saat şarja taktım. Fakat durum aynı. Kısacası cihazı uzun süre kullanmadım. şarja taktım ve cihazın ekran ışığı düşük gözüküyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Emircan Sivri
Merhaba, direkt Saromanic global ile iletişime geç ürünün fotoğrafını çek at sana 3 adet v2 ekran gönderecekler ücretsiz şekilde takımıda gayet basit.
Bende dahil olmak üzere çevremdeki bir çok kişi yaşadı bu sorunu ve saromonic temin etti ekranları.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ktm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, direkt Saromanic global ile iletişime geç ürünün fotoğrafını çek at sana 3 adet v2 ekran gönderecekler ücretsiz şekilde takımıda gayet basit.
Bende dahil olmak üzere çevremdeki bir çok kişi yaşadı bu sorunu ve saromonic temin etti ekranları.
hocam saramonicin sitesine iletişime geçebileceğim bir yer bulamadım. Contact us yeri var oradada job title falan yazıyor. nasıl ulaşabilirim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,850
Üyeler
163,565
Son üye
İsmailkc00
Top Bottom