powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61
Bir şey değişmedi.Oyundaki ayar kapalı.Laptop mu? Laptopsa CMD'yeyazıp güç ayarlarından laptopu nihai performansa al. Ayrıca oyunun ayarlarından pil ömürünü uzatan şeyler varsa kapat.Kod:powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61
BIOS'dan pil ömrü için bir ayar var mı?Güç modu 1/1 aynı pilde ve prize takılı olarak.O engellemeyi kaldırmanın bir yolu yok mudur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir şey değişmedi.Oyundaki ayar kapalı.
cihazım bu
adaptive batarey optimizer gibi bir şey vardı değiştirdim hala aynıBIOS'dan pil ömrü için bir ayar var mı?
bir de batary remaining gibi bir şey vardı onu da değiştirdim bir etki olmadıBIOS'dan pil ömrü için bir ayar var mı?
Laptop Windows kurulu mu geldi?adaptive batarey optimizer gibi bir şey vardı değiştirdim hala aynı
bir de batary remaining gibi bir şey vardı onu da değiştirdim bir etki olmadı
hayır freedosLaptop Windows kurulu mu geldi?
Aynısı benim eski laptopumda da olmuştu dostum lolde şarj aleti takılı 40fps alıyorken çıkartınca 160 170 alıyordum, şarj aletini değiştirdim farklı bir cihaza geçiş yaptım internetten aldığım, o takılı iken normal şekilde 160 170 alıyordum. Şarj aleti yapıyor olabilir.300 fpsden 30 fps ye düşmek nasıl normal ya,ben kısmasını falan istemiyorum.
yok mu çözüm yolu bilen ? @Abdullah Hacıgül
hepsiburadada hanin ürünlerinde online destek var oradan sorabilirsin ama bugün pazar pazar günüde varmı bilmiyorum300 fpsden 30 fps ye düşmek nasıl normal ya,ben kısmasını falan istemiyorum.
yok mu çözüm yolu bilen ? @Abdullah Hacıgül