Yardım Şarjı çok çabuk biten laptop

c4s3rakun

80+
Reaksiyon skoru
53
Casper excalibur g870 laptop var i7 12.nesil rtx 3060 80w işlemci kaç watt bilmiyorum YouTube da video izlerken bile full şarj dan 15 dakika içinde 10a düşüyor ve tarayıcıyı bile yavaş açıyor

Casper excalibur g870 laptop var i7 12.nesil rtx 3060 80w işlemci kaç watt bilmiyorum YouTube da video izlerken bile full şarj dan 15 dakika içinde 10a düşüyor ve tarayıcıyı bile yavaş açıyor
Casper gibi türkiyede üretilen markalar alınmaz zaten tek olayları reklama para basıp dandik kusurlu ürünü insanlara dayatmak. Servise gönderin, tabi ilgilenirlerse. İlgilenmeyebilirler bile.

iade hakkın varsa iade et

Casper gibi türkiyede üretilen markalar alınmaz zaten tek olayları reklama para basıp dandik kusurlu ürünü insanlara dayatmak. Servise gönderin, tabi ilgilenirlerse. İlgilenmeyebilirler bile.
Haklısınız i7 12.nesil rtx 3060 soğutması çok güzel fakat ekran ve pil biraz sorun

Gereksiz konuşmuştun casperında monsterında kaliteli cihazları var
Alalı 5 gün oldu ürün hatalımıdır sizce
Değişim iste sonuçta teknoloji şans işidir

Normal değil hele hele 5-6 gün önce alınmış

Geri