Bataryası sıkıntı var direk garantiye verCasper excalibur g870 laptop var i7 12.nesil rtx 3060 80w işlemci kaç watt bilmiyorum YouTube da video izlerken bile full şarj dan 15 dakika içinde 10a düşüyor ve tarayıcıyı bile yavaş açıyor
Garantiye ver. Yüksek ihtimalle batarya bozuk çünkü 5 günde olabilecek bir şey değil.Alalı 5 gün oldu ürün hatalımıdır sizce
Casper gibi türkiyede üretilen markalar alınmaz zaten tek olayları reklama para basıp dandik kusurlu ürünü insanlara dayatmak. Servise gönderin, tabi ilgilenirlerse. İlgilenmeyebilirler bile.Casper excalibur g870 laptop var i7 12.nesil rtx 3060 80w işlemci kaç watt bilmiyorum YouTube da video izlerken bile full şarj dan 15 dakika içinde 10a düşüyor ve tarayıcıyı bile yavaş açıyor
Haklısınız i7 12.nesil rtx 3060 soğutması çok güzel fakat ekran ve pil biraz sorunCasper gibi türkiyede üretilen markalar alınmaz zaten tek olayları reklama para basıp dandik kusurlu ürünü insanlara dayatmak. Servise gönderin, tabi ilgilenirlerse. İlgilenmeyebilirler bile.
Gereksiz konuşmuştun casperında monsterında kaliteli cihazları varCasper gibi türkiyede üretilen markalar alınmaz zaten tek olayları reklama para basıp dandik kusurlu ürünü insanlara dayatmak. Servise gönderin, tabi ilgilenirlerse. İlgilenmeyebilirler bile.
Değişim iste sonuçta teknoloji şans işidirAlalı 5 gün oldu ürün hatalımıdır sizce
Nereden aldınız hocam bu bilgiyiGereksiz konuşmuştun casperında monsterında kaliteli cihazları var
Değişim iste sonuçta teknoloji şans işidir
Laptopları birebir inceledim mesela casperın g870 kasasıNereden aldınız hocam bu bilgiyi![]()
Abdullah abi önerdi demiyor daLaptopları birebir inceledim mesela casperın g870 kasası
Ve monsterın yarısı belki biraz daha azı olan tulpar kasaları
Aynen kanka Abdullah Abi önerdi diye(!)Abdullah abi önerdi demiyor da![]()
Normal değil hele hele 5-6 gün önce alınmışCasper excalibur g870 laptop var i7 12.nesil rtx 3060 80w işlemci kaç watt bilmiyorum YouTube da video izlerken bile full şarj dan 15 dakika içinde 10a düşüyor ve tarayıcıyı bile yavaş açıyor