Neler Yeni

Şarjlı Dikey süpürge

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
taha
merhabalar dikey süpürge almaya karar verdim. Model araştırıyorum fakat hepsinin olumlu olumsuz yorumları var.
Kullandığınız tecrübe ettiğiniz model var mı ? Ev ve araba da kullanıcam
Dyson şuan kara borsada sanırım 15k da bir süpürgeye vermem...
Philips 8049 düğme ve borusunun kırıldıgı söyleniyor
Bosch bsc8214prq genel olarak şarj konusunda şikayetler var
Tavsiyeleri bekliyorum

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Muhammed yılmaz
merhabalar dikey süpürge almaya karar verdim. Model araştırıyorum fakat hepsinin olumlu olumsuz yorumları var.
Kullandığınız tecrübe ettiğiniz model var mı ? Ev ve araba da kullanıcam
Dyson şuan kara borsada sanırım 15k da bir süpürgeye vermem...
Philips 8049 düğme ve borusunun kırıldıgı söyleniyor
Bosch bsc8214prq genel olarak şarj konusunda şikayetler var
Tavsiyeleri bekliyorum
ben dyson v12 ve philips 8049 bu ikisini kullandım şöyle çekim gücü olarak nerdeyse aynılar fakat dysonun filtresi daha iyi ama dysonın eksi tarafı her zemin için farklı başlık yapmışlar halıyı süpürdükten sonra parke başlığını takmanız lzm farklı başlıkla kullanınca çekmiyor philipsde hepsi bi arada parke halı vs hepsi aynı başlıkta birde ışıklı olmasıda iyi dysondada yeşil ışık var ayrıca philips de halıyı tersten süpürünce fırçası hızlı döndüğü için zorluyor baya ama aynı drum dysonda da var ama ikiside kaliteli ürünler ben bidaha alıcak olsam phlips alırım bende tuş veya boru kırılmadı arıza olarakta motorun üstüne su dökülmüştü garantide değişdi başka bi sıkıntı yaşamadım fp olarakda çok daha iyi

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben dyson v12 ve philips 8049 bu ikisini kullandım şöyle çekim gücü olarak nerdeyse aynılar fakat dysonun filtresi daha iyi ama dysonın eksi tarafı her zemin için farklı başlık yapmışlar halıyı süpürdükten sonra parke başlığını takmanız lzm farklı başlıkla kullanınca çekmiyor philipsde hepsi bi arada parke halı vs hepsi aynı başlıkta birde ışıklı olmasıda iyi dysondada yeşil ışık var ayrıca philips de halıyı tersten süpürünce fırçası hızlı döndüğü için zorluyor baya ama aynı drum dysonda da var ama ikiside kaliteli ürünler ben bidaha alıcak olsam phlips alırım bende tuş veya boru kırılmadı arıza olarakta motorun üstüne su dökülmüştü garantide değişdi başka bi sıkıntı yaşamadım fp olarakda çok daha iyi
teşekkürler bosch ve philips düşünüyorum bende öncelik olarak aparatları cezbediyor philips in. 2 ürün de 7.5k arasında

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Muhammed yılmaz
teşekkürler bosch ve philips düşünüyorum bende öncelik olarak aparatları cezbediyor philips in. 2 ürün de 7.5k arasında
boshu bilmiyorum fakat philipsden memnunum ışıklı olması en iyi özelliklerinden loş ortamlarda tüm tozlar gözüküyor tek eksi yani kalın halılarnız varsa süpürmesi biraz zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom