F Ferodor 80+ Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 8 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Alihan Aydın 12 Mart 2021 #1 Amazon üzerinden Keychron Direct satıcısından klavye aldığım zaman ek olarak gümrük vergisi vs ödermiyim? Siparişi verirken hesaplıyor ama yine de emin olamadım daha önce Amazon dışında bir satıcıdan ürün almadığım için. Klavye linki bu.
Amazon üzerinden Keychron Direct satıcısından klavye aldığım zaman ek olarak gümrük vergisi vs ödermiyim? Siparişi verirken hesaplıyor ama yine de emin olamadım daha önce Amazon dışında bir satıcıdan ürün almadığım için. Klavye linki bu.
Y YSRUST 80+ Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 30 Dahası Reaksiyon skoru 19 İsim Yaşar Usta 12 Mart 2021 #2 Siparişi verirken hesaplamada import deposit tarzı miktar varsa vergi ücreti dahil demek o
Yiğit Emre 80+ Bronze Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1,174 Dahası Reaksiyon skoru 475 Konum Silivri Cezaevi İsim Yiğit Emre Durmuş 12 Mart 2021 #3 YSRUST yazmış: Siparişi verirken hesaplamada import deposit tarzı miktar varsa vergi ücreti dahil demek o Devamı için tıklayın... bu arkadaşın dediğine katılıyorum doğru söylüyor
YSRUST yazmış: Siparişi verirken hesaplamada import deposit tarzı miktar varsa vergi ücreti dahil demek o Devamı için tıklayın... bu arkadaşın dediğine katılıyorum doğru söylüyor