h.o. ne diyelim güle güle kullan allah gow oyanmayı nasip etsin oyna süper oyunMerhabalar yeni sistem aldimda yorum yaparmısiniz
İşlemciyi 5600 yaptım 5500 stoğu yoktuITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bilmiyorum ama 4 ay rahat kullanırsın gibiBu PSU beni ne kadar idare eder
Sağolun inşallah nasipse oynarizh.o. ne diyelim güle güle kullan allah gow oyanmayı nasip etsin oyna süper oyun
Onun kasa kötüydü onu full kapalı olmasına hoş bakmadımda m1 fiyatına göre çok daha iyi tercih olabilirdi 15 fps için 1200tl fazla vermeye gerek yok
Bunu dediğim için linç yiyordumda m1 fiyatına göre çok daha iyi tercih olabilirdi 15 fps için 1200tl fazla vermeye gerek yok
satın almadan açsana konuyu ne olursa olsunMerhabalar yeni sistem aldimda yorum yaparmısiniz
İşlemciyi 5600 yaptım 5500 stoğu yoktuITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Kardeş yalan mı söyleyekAçmıştım dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam
kafana takma sistem iyi r5 5600 olması ayrı bi güzel fiyatı da piyasaya göre yine 2k falan ucuz zaten o fiyatla da kasa psu alırsın ilerdeTamamdır dostum kötü olsada aldım da biraz dediklerin komik geldi