kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Kanka bence en az 20 tane alHa bir de tehdit ediyor tipe bak.
Çinde fiyatlar artmaya başladı bile
Kanka bence en az 20 tane alHa bir de tehdit ediyor tipe bak.
neresi tehdit bunun?!?!Ha bir de tehdit ediyor tipe bak.
Çin'de borsaya girdi çünkü.Kanka bence en az 20 tane al
1 tane de kendime alacağım yani, diğerlerini satarım büyük ihtimalle.Aldığında kullanacak mısın yoksa kullanmadan al-sat mı yapacaksın?
İstersem 1000 tane alırım, sana ne ? Benim param, seni azıcık dahi ilgilendirmiyor. Para kazan sen de git al, babanın parasıyla yaşayan bir çocuksun bana ticaret öğretme.Kanka bence en az 20 tane al
Fikrimi belirttim neden kızgın attın?1 tane de kendime alacağım yani, diğerlerini satarım büyük ihtimalle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İstersem 1000 tane alırım, sana ne ? Benim param, seni azıcık dahi ilgilendirmiyor. Para kazan sen de git al, babanın parasıyla yaşayan bir çocuksun bana ticaret öğretme.
buna niye kızgın atıyor bence cidden 10 tane falan almak mantıklı ama 7200 rpm olsun daha hızlı diye fazla para verebiller etkiliyse etkisi yoksa en ucuzu en mantıklısı yatırım tavsiyesi değildirKanka bence en az 20 tane al
Kendince "çocuk" esprileri yapıyor, 10 tane almayı düşünüyorum ucuz ve sorunsuz olanlarından.@cemtastan2301
buna niye kızgın atıyor bence cidden 10 tane falan alın ama 7200 rpm olsun daha hızlı diye fazla para verebiller etkiliyse etkisi yoksa en ucuzu al
Bu bir iş dostum.evet istediğini yaparsın ama insanda haysiyet olur, şeref olur.
Hocam ticaretin t sini bilmeyen çocuklara anlatamıyorum ki ben, babaları sayesinde yaşıyorlar bana ticaret öğretiyorlar.Bu bir iş dostum.
Zamanı geldiğinde piyasadan daha ucuza satmış olucak.
Tabi fiyatta onun yüzünden yükselmiş olucak ama neyse.
hocam stokçuluk hoş bir şey değil ama. Bir çok iş var ama hepsini yapmıyoruz. Onu anlatmaya çalışıyorum. Seçim zamanlarında soğana patatese zam gelmesi doların artıp inmesi hep stokçuluk yüzünden.Bu bir iş dostum.
Zamanı geldiğinde piyasadan daha ucuza satmış olucak.
Tabi fiyatta onun yüzünden yükselmiş olucak ama neyse.
10 taneyle ülke krize girdi bak şuan.hocam stokçuluk hoş bir şey değil ama. Bir çok iş var ama hepsini yapmıyoruz. Onu anlatmaya çalışıyorum. Seçim zamanlarında soğana patatese zam gelmesi doların artıp inmesi hep stokçuluk yüzünden.
Şükür sonunda be, gerçekten yaşı büyük biriyle iletişim kuruyorum.Mantığa bak arkadaş, siz de piyasayı önceden görün al-sat yapın. Sanki adam haram para yiyor veya para kaçırıyor. Size ne istediğini yapar.
Kendi fikrimi belirtmem gerekirse hdd-ssd krizi ekran kartı kadar büyümez diye düşünüyorum ama bu işler hiç de belli olmuyor. Alacağınız büyük bir risk, ben olsam girmem ama tabii son karar sizin
burda kimse bunu tahmin edemez artar gibi duruyor ben kenara 1 adet attım yatırım tavsiyesi değildir10 taneyle ülke krize girdi bak şuan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şükür sonunda be, gerçekten yaşı büyük biriyle iletişim kuruyorum.