Sattığım arabanın Hgs ücreti

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,497
cumartesi aracı sattıktan sonra yaklaşık 1000tlik hgs geçiş ücretleri mevcut ilk defa araç sattığım için hgs o an hiç aklıma gelmedi bankayı aradım hgsye yönlendirdi hgsde geçmişe dönük ödeme yapmayacağını söyledi hakem heyetine başvurmalı mıyım daha önce başına gelen var mı ?

Sattığın kişiyle iletişime geçip ücreti istemek dışında yapacağın bir şey maalesef yok. satıştan önce hgs iptalı yapman lazımdı hakem heyetine de bence boşuna başvurmanı da tavsiye etmek. HGS geri ödeme yapmaz sadece aracı sattığın kişiden isteyebilirsin oda artık onun insiyatifine kalmış

Başka bir hgs varsa üstünüzde edevlette bakiyeyi aktar diye bir seçenek vardı sanki

Sattığın kişiyle iletişime geçip ücreti istemek dışında yapacağın bir şey maalesef yok. satıştan önce hgs iptalı yapman lazımdı hakem heyetine de bence boşuna başvurmanı da tavsiye etmek. HGS geri ödeme yapmaz sadece aracı sattığın kişiden isteyebilirsin oda artık onun insiyatifine kalmış
Başka bir hgs varsa üstünüzde edevlette bakiyeyi aktar diye bir seçenek vardı sanki
Sattığım kişiyle iletişime geçtim geri ödemesi yaptı problem çıkarmadı.
Neyse ki düzgün insanlar hâlâ var

benim aldığım araçta da hgs vardı ben direkt sökmüştüm
hgs yoktu araçta direkt plakadan hgs hesabıma kesiyordu o da dedi hgs yoktu hani plakaya kesiyor diye umursamadım dedi

hgs yoktu araçta direkt plakadan hgs hesabıma kesiyordu o da dedi hgs yoktu hani plakaya kesiyor diye umursamadım dedi
o iş nasıl oluyor ya ben sadece etiketi söktüm hiç bir şey yapmadım henüz ücretli yola da girmedim ama ne yapmam lazım hgs etiketi şart mı yoldan geçtikten sonra e devletten ödeme olmuyor mu

o iş nasıl oluyor ya ben sadece etiketi söktüm hiç bir şey yapmadım henüz ücretli yola da girmedim ama ne yapmam lazım hgs etiketi şart mı yoldan geçtikten sonra e devletten ödeme olmuyor mu
Hgs hesabı açıyorsun bankadan etiket yolluyorlar fakat takmıyorsun otomatik ödeme talimatı var aracımda yani hgsden geçtiğim zaman banka hesabımdan çekiyor hgs geçişinide plakadan tanıyor
yani aslında plakaya kesiyor plakadan benim hgs hesabı buluyor oradan kesiyor ödemesinide banka otomatik yapıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,662
Üyeler
174,213
Son üye
Alchera41
Geri