Neler Yeni

Savaş cebeci Kaan kazgan olayı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

JANEH

80+ Bronze
Kocaman adamın 70 kilo adamdan dayak yiyebileceğini herkes biliyordu ama bu işe kan karışması cidden garip olmuş özellikle türk bayrağını arkasına alıp bizi temsil edecek sporcular böyle olmamalıydı bu kavga işi'de böyle bitmemeliydi daha centilmence hakem ile birlikte yapılmalıydı genç bir insan olarak ben bile kocaman adamın öyle yatmasına üzüldüm şahsen

Rulep

80+ Gold
Zerre üzülmedim insanları küçümsemeyeceksin zaten o da ringte olur 1-2 vururum diye düşünüyordu adam sokakta yatırıp sevdi

• Beğen
Reaksiyonlar: Luke

JANEH

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zerre üzülmedim insanları küçümsemeyeceksin zaten o da ringte olur 1-2 vururum diye düşünüyordu adam sokakta yatırıp sevdi
adam 54 yaşında çoluğu çocuğu var duygu senin ama bu kadarı fazla savaş abi de kendini durdurmalıydı tabikide kardeşim dövüş dediğin zaten açık alanda olur diyenlerde var oraya da hak veriyorum ama abicim adamın çoluğu çocuğu var dumbell'i kaldıramadım adamın fotosunu gördüğüm gibi bi garip hissetim

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Nerdesin caney

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,184
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
adam 54 yaşında çoluğu çocuğu var duygu senin ama bu kadarı fazla savaş abi de kendini durdurmalıydı tabikide kardeşim dövüş dediğin zaten açık alanda olur diyenlerde var oraya da hak veriyorum ama abicim adamın çoluğu çocuğu var dumbell'i kaldıramadım adamın fotosunu gördüğüm gibi bi garip hissetim
Açık alan olmasaydı iyidi

Rulep

80+ Gold
Duygusal düşünüyorsun kanka burada suç savaşta nasıl olsa benle kimse kavga etmez diye insanlar zargana dayak yemem isterse dünya sampiyonu olsun tarzında laflar etmeyecek edersede sonu böyle olur kimse gözünün yaşına bakmaz

JANEH

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Duygusal düşünüyorsun kanka burada suç savaşta nasıl olsa benle kimse kavga etmez diye insanlar zargana dayak yemem isterse dünya sampiyonu olsun tarzında laflar etmeyecek edersede sonu böyle olur kimse gözünün yaşına bakmaz
adam 4-5 sene önce dedi kankam adamın o zamanki kondisyonu ile şimdiki kondisyonu birmi ? ve adam artık adam akıllı spor yapmayıda bırakmıştı özgürlükçüyüm diye takılanlar adamı GAY diye suçladı.

Rulep

80+ Gold
adam 4-5 sene önce dedi kankam adamın o zamanki kondisyonu ile şimdiki kondisyonu birmi ? ve adam artık adam akıllı spor yapmayıda bırakmıştı özgürlükçüyüm diye takılanlar adamı GAY diye suçladı.
2 gün önce shorts videosu var ben r yapmam 70 kilolar gelsin diyor

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler