Neler Yeni

Savaşta Bilgi mi üstündür Kılıç mı ?

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Arkadaşlar haftaya Perşembe günü okulda münazara yarışması var, hoca ısrarla yarışmaya beni aldı ve bizim grup savaşta Bilgi üstündür fikrini savunacak.

En iyi şekilde nasıl savunanbiliriz ?

(Tarihi olaylar dışında, Fatih Sultan Mehmet, Alparslan, Turan Taktiği, Hilal Taktiği gibi şeyler dışında bu fikri nasıl savunabiliriz ? )

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Arkadaşlar haftaya Perşembe günü okulda münazara yarışması var, hoca ısrarla yarışmaya beni aldı ve bizim grup savaşta Bilgi üstündür fikrini savunacak.

(Tarihi olaylar dışında, Fatih Sultan Mehmet, Alparslan, Turan Taktiği, Hilal Taktiği gibi şeyler dışında bu fikri nasıl savunabiliriz ? )
Mustafa Kemal Atatürk demeniz yeterli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Sun Tzu Savaş sanatı kitabını öneririm orada işinize yarayacak bilgiler olabilir 50 sayfalık kitap pdf halinde vardır.

LaketrooS

80+ Silver

Kılıç bir savaşta kimin kazanacağına karar vermez ama bilgi verir.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Mustafa Kemal Atatürk'ü araştırmak bu konuda sana fazlasıyla yardımcı olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,050
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom