Neler Yeni

sayisalda bu sıralamaya ne yazmalıyım?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Şimdi buraya iş imkanı olduğu için Bilgisayar/Yazılım mühendisliği yazmışlar ama bu bölümleri okuması zor, o kadar yazılım dili öğrenilecek ve işin bu olacak. İlgin yoksa kesinlikle yapamazsın diye düşünüyorum, yapsan bile işi yaparken zevk almazsın(ilgin yoksa). Bundan dolayı hangisi size en yakın geliyorsa onu seçmelisiniz.

melidoas6

80+ Silver
hocam mezundan biraz uzağım ders isteği kalmadı. normalde bilgisayarla uğraşmayı seviyorum teknolojiyi falan ama çok çok zor söylemleri ve iş sahasının dişe göre az olması beni korkutuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki diş okunur mu çekilir mi o fakülte ve ağız işleri bilmiyorum
Bilgisayarda iş imkanı az olacağını zannetmiyorum. Elektrik elektronikte olabilir. İyi araştır. Mühendislikler öne çekiyor yani 45-50k arasındaki yerlerin gelme ihtimalinin yüksek olduğunu bilerek tercih yap. İstemiyorsan mezuna kal. Daha sonradan pişman olursan çok zor oluyor her şey. İngilizce yapabilirsin bölümün dilini ona göre bak.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
peki siz ne seçin dersiniz, mesela ablanız özelde ne kadar memnun?
İlk özele gireceği zaman korona zamanına denk gelmişti 3 ay falan çalıştı baya ucuza çalışmıştı. Zaten amacı paradan ziyade öğrendiklerini unutmamak ve pratik yapmaktı. 3 ay çalıştı anlaşılandan az para vermişlerdi daha sonra eniştemin zoruyla aldılar. İkinci çalıştığı yer güzeldi. Adana'nın karışık mahallelerindendi ama sorun olmuyordu. Giderken 2 dolmuş dönüşte de sorun olmazsa iş yeri sahibi bırakıyordu. Haziran ayında düğün olacağı için Mayıs gibi ayrıldı. Hâlâ alacağı 15k var sadece biraz geç veriyorlardı onun dışında aldığı para vs iyiydi. Yemekleri onlar karşılıyordu. İmplant yaptı. Anlam olduğu için bizim aileye ücretsiz yapılıyordu ben dolgu ve diş temizliği yaptırmıştım. Doktor akrabalarına da indirim yapılıyordu. Şimdi Osmaniye'de iş buldu ama birkaç hastane işi var ondan sonra çalışmaya gidecek. Kısaca çevren varsa iyi bir yer bulabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
hacettepe matematikler 45k civarinda mesela ordan mezun olsam hemen atanacak mıyım zor olmayacak mı iş bulmak

valla hocam ülke istediğini yapan kişilerin nadir olduğu bi ülke eğer diş mezunu sonrası iyi olacaksa mecbur çekeceğiz
Yani biraz çalışıp bütçe biriktirir ardından kendi yerine geçersin

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,528
İsim
Hacı
hocam mezundan biraz uzağım ders isteği kalmadı. normalde bilgisayarla uğraşmayı seviyorum teknolojiyi falan ama çok çok zor söylemleri ve iş sahasının dişe göre az olması beni korkutuyor.

peki diş okunur mu çekilir mi o fakülte ve ağız işleri bilmiyorum
Zor olması başaramayacağınız anlamına gelmez :)

donanimci98

80+ Bronze
Şimdi buraya iş imkanı olduğu için Bilgisayar/Yazılım mühendisliği yazmışlar ama bu bölümleri okuması zor, o kadar yazılım dili öğrenilecek ve işin bu olacak. İlgin yoksa kesinlikle yapamazsın diye düşünüyorum, yapsan bile işi yaparken zevk almazsın(ilgin yoksa). Bundan dolayı hangisi size en yakın geliyorsa onu seçmelisiniz.
ben mühendisim zaten işime göre yorum yaptım. sağlık alanı okumak daha zor. ilgin yoksa hiç zevk alamazsın. insanla uğraşıyorsun günün sonunda. okuması o kadar da zor değil. sıralaması da fena değil. günün sonunda öğrenir. tıp full ezber, mühendislikte mantığı kavraman gerekiyor. ama sürekli hata çözmek işin yetişme süresi vs stresli iş mühendislik

Selin0935

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Selin D.
hacettepe matematikler 45k civarinda mesela ordan mezun olsam hemen atanacak mıyım zor olmayacak mı iş bulmak

valla hocam ülke istediğini yapan kişilerin nadir olduğu bi ülke eğer diş mezunu sonrası iyi olacaksa mecbur çekeceğiz
Hemen atanmasanız bile iş ayağınıza gelir dershaneler ve özel okullardan teklifler alırsınız.

Top Bottom