Neler Yeni

scam kokusu alıyorum bakalım ne olucak

tausreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
suat baba
bir önceki açtığım konuda bir link göndermiştim bu ürünü aldım diyerek. (https://www.trendyol.com/sapphire/r...0g-p-31077249?boutiqueId=61&merchantId=645807 bu link)
satıcıya sorular yönelttim ve dedim ki:
-sıfır mı
-garantisi hangi firmaya ait
-seri numarası nedir
diye. ve satıcı sıfır olduğunu garantisinin arena bilgisayardan olduğunu ve seri numarasını paylaşamadığını söyledi. hatta bir kere daha seri numarası istediğimde ise wp gel gibi bir ifade kullandı. ürün geldiğinden itibaren videoya çekip eğer ürün kusurluysa dava etmeyi düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım?

Livaković

80+ Silver
bir önceki açtığım konuda bir link göndermiştim bu ürünü aldım diyerek. (https://www.trendyol.com/sapphire/r...0g-p-31077249?boutiqueId=61&merchantId=645807 bu link)
satıcıya sorular yönelttim ve dedim ki:
-sıfır mı
-garantisi hangi firmaya ait
-seri numarası nedir
diye. ve satıcı sıfır olduğunu garantisinin arena bilgisayardan olduğunu ve seri numarasını paylaşamadığını söyledi. hatta bir kere daha seri numarası istediğimde ise wp gel gibi bir ifade kullandı. ürün geldiğinden itibaren videoya çekip eğer ürün kusurluysa dava etmeyi düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım?
Adam ürünün seri numarasını nasıl versin kutuyu açması gerekir paylaşamaz zaten normal olarak burda sıkıntı ne tam olarak onu anlamadım ikincisi trendyolda ikinci el ürün satılmıyor o soruda biraz saçma buldum

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
berdan cakmak
scam ihtimali düşük ama işi sağlama almakta fayda videonu al ver seri no sorgulat direk orjinalliğinden emin olabilirsin

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,624
İsim
uwu
Adam ürünün seri numarasını nasıl versin kutuyu açması gerekir paylaşamaz zaten normal olarak burda sıkıntı ne tam olarak onu anlamadım ikincisi trendyolda ikinci el ürün satılmıyor o soruda biraz saçma buldum
rx 5700xt çıkalı te ne zaman oldu ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

rx 6600 e baksaydını keske daha güncel olurdu

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

Livaković

80+ Silver
scam ihtimali düşük ama işi sağlama almakta fayda videonu al ver seri no sorgulat direk orjinalliğinden emin olabilirsin
Hocam aracı trendyol zaten bir şey olsa parasını geri alır bir problem olmaz birde ekran kartlarında çakma satan satıcılar trendyol hepsiburada gibi yerlerde çok nadir görünürler yaparlarsa çakma ürün aracı firmayıda zedeleyeceği için bu durum satıcıya çok büyük yaptırım uygularlar

tausreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
suat baba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar seri numarasını şuan attı arena bilgisayar garantili doğru bilgi ama garanti süresi bitmiş :d
bu scamciler tam enayi ya. davadan ne kadar alırım sizce ikinci el bu gelicek ürün

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Satıcı forumda üye ama ismini hatırlamıyorum. Bilen varsa etiketlesin buradan da ulaşabilirsin muhtemelen.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,422
İsim
yusuf ecer
arkadaşlar seri numarasını şuan attı arena bilgisayar garantili doğru bilgi ama garanti süresi bitmiş :d
bu scamciler tam enayi ya. davadan ne kadar alırım sizce ikinci el bu gelicek ürün
Davayı kazandın da ne kadar aldığın kaldı :D Fatura kesim tarihinden itibaren başlar muhtemelen garanti. Raftaki ürünün garantisinin devam etmesi mantıklı geliyor mu sana?

tausreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
suat baba
Davayı kazandın da ne kadar aldığın kaldı :D Fatura kesim tarihinden itibaren başlar muhtemelen garanti. Raftaki ürünün garantisinin devam etmesi mantıklı geliyor mu sana?
tam olarak neden garanti süresi dolmuş yazıyor sence o zaman? bu mantıklı geliyor mu sana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,055,487
Üyeler
167,665
Son üye
emirhanate