Neler Yeni

scam kokusu alıyorum bakalım ne olucak

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,422
İsim
yusuf ecer
tam olarak neden garanti süresi dolmuş yazıyor sence o zaman? bu mantıklı geliyor mu sana
Ürünün kutusunda jelatinlerde vs sıkıntı yoksa garantisel bi sıkıntı da olmaz. Muhtemelen de teslim edildiğinde ürün garanti başlatılır.

Livaković

80+ Silver
arkadaşlar seri numarasını şuan attı arena bilgisayar garantili doğru bilgi ama garanti süresi bitmiş :d
bu scamciler tam enayi ya. davadan ne kadar alırım sizce ikinci el bu gelicek ürün
Hocam madem bir şüpheniz vardı neden aldınız o dava sonuçlanana kadar paranın değeri gittikçe düşecek karlı çıkabileceğinizimi sanıyorsunuz orası bir vatan mediamarkt değil :D adamı süründürürler kendi topuğunuza sıktınız şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam olarak neden garanti süresi dolmuş yazıyor sence o zaman? bu mantıklı geliyor mu sana
adamlarda bunu toptan alıyor değilmi? fatura kesiyorlar onlardada garanti başlıyor bu şekilde size geldiğinde tekrar 0dan garanti başlatılacak konu bu. satıcının hakkını boşa yediğinizi düşünüyorum

oguz13

80+ Bronze
Fiyatından zaten bi gariplik kokusu alıyorum.

Ama en iyisi yorumları iyice okuyun.

tausreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
suat baba
umarım haklısınızdır da sıfır ürün gelir teşekkürler yorum yapan herkese.

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
abdullah ferhat yılmaz
bir önceki açtığım konuda bir link göndermiştim bu ürünü aldım diyerek. (https://www.trendyol.com/sapphire/r...0g-p-31077249?boutiqueId=61&merchantId=645807 bu link)
satıcıya sorular yönelttim ve dedim ki:
-sıfır mı
-garantisi hangi firmaya ait
-seri numarası nedir
diye. ve satıcı sıfır olduğunu garantisinin arena bilgisayardan olduğunu ve seri numarasını paylaşamadığını söyledi. hatta bir kere daha seri numarası istediğimde ise wp gel gibi bir ifade kullandı. ürün geldiğinden itibaren videoya çekip eğer ürün kusurluysa dava etmeyi düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım?
1) Ürün sıfır alındı koliden mevcut gruptaki konu açıldığı söyleyen bir arkadaşa görselini attım yazmak isterse paylaşır.
2) Seri no size paylaştığım zaman görseldeki gibi sistem hata veriyor cep numarası paylaşmışım gibi engelliyor.
3)Wp yazmamın sebebi ürün sorusu haricinde seri numarası veya bizim hakkımızda bilgiler vermemiz yasak.
4) Sorduğun her soru tek tek cevaplandı hemen arkasına dava açacağım dedin mesajları gizlilik olduğu için paylaşmıyorum inkar edeceğini de sanmıyorum.
5) Dilersen özelden numaranı yazarsan sana aldığımız yeri de paylaşırım fatura görselini de.

6) En önemlisi Garantiler fatura kesildikten sonra başlar bunu size 3 defa yazdık. Asus veya diğer markalarda da bu şekildedir.
İyi forumlar.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-05-10 203324.jpg
    Ekran görüntüsü 2023-05-10 203324.jpg
    4.8 KB · Hit: 27

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
arkadaşlar seri numarasını şuan attı arena bilgisayar garantili doğru bilgi ama garanti süresi bitmiş :d
bu scamciler tam enayi ya. davadan ne kadar alırım sizce ikinci el bu gelicek ürün
ürünler fatura tarihinden itibaren garantilidir. ancak genelde ülkeye girişi tarihinden başlatırlar garantiyi otomatik olarak, seri numaralı faturayla beraber güncelletebilirsin garanti tarihini

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
abdullah ferhat yılmaz
4 koli üründen satın aldık ve onlarca satıldı. Hiç kimseden olumsuz dönüş almadık yine de bir isteğin olursa şahsi numaramı özelden atabilirim.

+ Aklında soru işareti varsa Arenayı arayıp teyit edebilirsin.

1683740621736.png

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-05-10 204004.jpg
    Ekran görüntüsü 2023-05-10 204004.jpg
    53.5 KB · Hit: 32

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,728
İsim
misfit
Önceki konuda da 50 kişi scam değil dedi sana ama yine konu açmışsın.
Yorumlarına baktığında sıfır ve kapalı kutuda geldiği yazıyor. Sıfır değilse zaten iade edersin, herkesin öenrdiği gibi 2. el 6600 veya 6600XT alırsın.

2019'da çıkmış bir kartın nasıl garantisi olmasını bekliyorsun ki? Onu da geçtim ne iddia ederek dava açacaksın bir de ne kadar alırım demişsin .d
Forumda konu açıp ne alayım nasıl yapayım diye sorup yine kafanızın dengine gidecekseniz forumda konu açıp insanların vaktini boşa harcamayın.

Son düzenleme:

Livaković

80+ Silver
Satıcının gerekli cevapları verdiğini düşünüyorum satıcı burda adamlar kendilerini neden zedelesinler iade ürün yollayarak ki sanmıyorum buraya kadar her sorunuzu cevaplayan bir satıcının size bir üçkağıtçılık yapacağıını düşünmüyorum
Ve bu üsstekki mesajınıza istinaden satıcı şuanda herhangi bir olay olmadan kötüleme karalama suçundan size dava açma hakkını kendiniz bu mesajınızla verdiniz tavsiyem elinizde kesin bir kanıt yoksa bir delil kötülememeniz şuan size dava açma hakları var ve haklılarda ben satıcı olsam bu mesajı görsem kesinlikle dava ederdim

Top Bottom