Neler Yeni

Scattiman isimli instagram sayfası tarafından dolandırıldım.

FurkanIIy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,134
1 Temmuz 2022 tarihinde @scattiman isimli instagram sayfasından 145 TL'ye oversize olduğunu iddia ettikleri fotoğrafta güzel görünen tişörtü satın aldım. Bugün ürün elime ulaştı fakat bir de ne göreyim XXL sipariş ettiğim ürünün, yaka kısmında bedeninin yazdığı etiketi kesip ürünün üzerine XXL etiketi yapıştırıp M beden göndermişler. Tamam dedim belki yanlışlık olmuştur ama şu an whatsapp destek hattına ve instagram hesabına mesaj attığımda görüldü yiyorum. Keşke satın almadan önce ekşi sözlük yorumlarını okusaydım. Hayatımda ilk defa instagramdan alışveriş yaptım bir daha da yapmam. Siz de yapmayın :D

Ayrıca tüketici hakem heyetine başvursam işe yarar mı bunu da merak ediyorum.

1 Temmuz 2022 tarihinde @scattiman isimli instagram sayfasından 145 TL'ye oversize olduğunu iddia ettikleri fotoğrafta güzel görünen tişörtü satın aldım. Bugün ürün elime ulaştı fakat bir de ne göreyim XXL sipariş ettiğim ürünün, yaka kısmında bedeninin yazdığı etiketi kesip ürünün üzerine XXL etiketi yapıştırıp M beden göndermişler. Tamam dedim belki yanlışlık olmuştur ama şu an whatsapp destek hattına ve instagram hesabına mesaj attığımda görüldü yiyorum. Keşke satın almadan önce ekşi sözlük yorumlarını okusaydım. Hayatımda ilk defa instagramdan alışveriş yaptım bir daha da yapmam. Siz de yapmayın :D

Ayrıca tüketici hakem heyetine başvursam işe yarar mı bunu da merak ediyorum.
bişe olacağını sanmam ama yine de başvurmak en iyisi sonuçta hiç bir şey yapmadan da durursak hiç önlem alınmaz

bişe olacağını sanmam ama yine de başvurmak en iyisi sonuçta hiç bir şey yapmadan da durursak hiç önlem alınmaz
Ürünü Shopier'den satın aldığım için şanslıyım, kendilerini arayıp sorunumu ilettim büyük ihtimal çözülecek.

Hocam instagram sayfalarından bir şey alırken 2 kere düşünün derim. Çünki bende aynı şekilde t-shirt alacaktım whatsapp hattı açmışlar oradan yazdığımda cevap dahi vermediler havale ile ödeme yapacaklara dönüş yapıyorlardı sanırım. Ben kapıda ödeyecektim sonrasında cevap bile vermediler. 2 kuruş fazla verip en kötü Trendyol'dan almak daha mantıklı gibi hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,525
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri