Neler Yeni

Yardım Scooter için kemikli eldüven öneri

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,454
İsim
Arda doğan

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,454
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Attığın tipteki eldivenleri tercih etme. Birkaç haftaya çürümeye başlar. Buna bakabilirsin f/p olarak iyi modeldir.
Yorumlarda herkes ondan bahsetmiş zaten 2 hafta içinde dikişler açılmış falan adamın biri kaza yapmadan kaza gören o eldüven diye bahsetmiş 😂 bide senin bu attığın terleme yapar mı?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yorumlarda herkes ondan bahsetmiş zaten 2 hafta içinde dikişler açılmış falan adamın biri kaza yapmadan kaza gören o eldüven diye bahsetmiş 😂 bide senin bu attığın terleme yapar mı?
Attığımı geçen yazdan beri kullanıyorum. Rahatsız edecek kadar terlettiğini hatırlamıyorum. 4 mevsim gider.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,454
İsim
Arda doğan
Attığımı geçen yazdan beri kullanıyorum. Rahatsız edecek kadar terlettiğini hatırlamıyorum. 4 mevsim gider.
Elimin çevresi 20-21 arası uzunluk 18-19 arası bilekten direk hangi beden olur ki zamanla gevşeme rahatlama yapar mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

L Galiba

Attığın tipteki eldivenleri tercih etme. Birkaç haftaya çürümeye başlar. Buna bakabilirsin f/p olarak iyi modeldir.
https://www.trendyol.com/prosev/motosarp-mafsalli-dizlik-p-118319883 peki bir şey sorucam bu dizlik nasıl?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Elimin çevresi 20-21 arası uzunluk 18-19 arası bilekten direk hangi beden olur ki zamanla gevşeme rahatlama yapar mı
Çok güzel soru. Şu an bakma imkanım yok maalesef şehir dışındayım. XL olabilir. Önceki eldivenim L diye bunu da L almıştım dar geldi XL aldım. Uzunluk 19 falandı benim yanlış hatırlamıyorsam.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,454
İsim
Arda doğan
Çok güzel soru. Şu an bakma imkanım yok maalesef şehir dışındayım. XL olabilir. Önceki eldivenim L diye bunu da L almıştım dar geldi XL aldım. Uzunluk 19 falandı benim yanlış hatırlamıyorsam.
Baktım L Miş Ama Stokta Yok 😀

https://app.hb.biz/P4YG1Lj6vRPr bu nasıl veya bunlar

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Baktım L Miş Ama Stokta Yok 😀
Benimki XL o kesin. L dar gelmişti kalıbı biraz dar. XL deneyebilirsin. Attığın dizlik de çok stok tavsiye etmem. Bu set var bende bunu Hepsiburada yurtdışı ürünlerinden almıştım. Uygun fiyata aliexpressten falan bulunabilir

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,454
İsim
Arda doğan
Benimki XL o kesin. L dar gelmişti kalıbı biraz dar. XL deneyebilirsin. Attığın dizlik de çok stok tavsiye etmem. Bu set var bende bunu Hepsiburada yurtdışı ürünlerinden almıştım. Uygun fiyata aliexpressten falan bulunabilir
Buda baya aşıyor beni

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yarım parmak alma kesinlikle. Ha çıplak el ha yarım parmak farkı yok. Vexo güzel marka ama alacaksan benimkinden düşük modelleri alma.

Buda baya aşıyor beni
Bunlar marka basılma ürünler. Çinli sitelerde daha uyguna bulunabilir. Bir araştır istersen.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,454
İsim
Arda doğan
Yarım parmak alma kesinlikle. Ha çıplak el ha yarım parmak farkı yok. Vexo güzel marka ama alacaksan benimkinden düşük modelleri alma.
Bu modeller düşük mü? Sendekinden buldum hepsi buradada indirim kuponuda var 50tl

Air modeli falan var

Bunlar düşük modeller mi

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,454
İsim
Arda doğan
Düşük diyebiliriz daha ince yazlık modeller
Bak ne buldum epey'de malzemeler ile karşılaştırma https://www.epey.com/motosiklet-eld...-carbon-h2o-siyah_vexo-extreme-kirmizi-siyah/

Düşük diyebiliriz daha ince yazlık modeller
https://www.epey.com/go/689255585/2/ knk bunun koruma yerleri polikarbon falan diğeri ile arasındaki fark bu ama bu kumaş senin attığın deri

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,081
Üyeler
166,877
Son üye
Aktörabi
Top Bottom