Yardım Scyrox V8 8K Wireless Mouse alınır mı?

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
452
SELAMÜN ALEYEKÜN
Bu mouse alınır mı? veya başka öneriniz varmı

Başka mouse öneriniz varmı bu bütçede.
ben aldım kullanıyorum memnunum sadece bataryası düşük biraz günde 5 6 saat oyun oynadığım zaman 4k da 2 gün gidiyor normal 1k da kullansan 1 hafta gider. onun dışında bir sürü mouse var incelemeler var bir sürü

ben aldım kullanıyorum memnunum sadece bataryası düşük biraz günde 5 6 saat oyun oynadığım zaman 4k da 2 gün gidiyor normal 1k da kullansan 1 hafta gider. onun dışında bir sürü mouse var incelemeler var bir sürü
Evet var ama gerçek kullanan birisinden bilgi almak daha güvenli hissttiriyor şahsen.batarya konusunda bana fazlasıyla yeter ozaman günde 3 saat anca ya oynarım ya oynamam.

alınır v6 var acayip güzel bir mouse

Sanırım bunu almaya karar vericem fakat site güvenilir mi? bozuk vs olursa değişim yaparmı uğraştırmadan.
site güvenilir de ben gaminggenden aldım burdan hiç alışveriş yapmadım. ama burasıda baya büyük bi site.

site güvenilir de ben gaminggenden aldım burdan hiç alışveriş yapmadım. ama burasıda baya büyük bi site.
Gaöinggen de bi saeı kalmış renk olsa gamşnggenden direk alıcam ama bu site garanti konusunda sıkıntj yaparmı acaba yoksa gamşnggende stok gelmesinimş beklesem.

Gaöinggen de bi saeı kalmış renk olsa gamşnggenden direk alıcam ama bu site garanti konusunda sıkıntj yaparmı acaba yoksa gamşnggende stok gelmesinimş beklesem.
yok bu site güvenilir. bende o zaman istediğim renk kalmadı diye gaminggenden aldım. wraith den mousepad ve manyetik switch alıcam. yani iyi bi firma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,681
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri