Neler Yeni

Yardım "SD Kart Bozuk" ve "Bu Dosya Biçimi Desteklenmiyor" Hataları

Skarpagon

80+
Elimde bir SD kart var. İçerisinde manevi değeri benim için çok büyük olan fotoğraflar var. Bu kartı telefona taktığım zaman SD kart bozuk yazısı çıkıyordu. Kartı bilgisayara bağladım orada da "SD Kart Bozuk" ya da "Bu Dosya Biçimi Desteklenmiyor" hatası ile karşılaştım. Fotoğrafların %75'e yakını bu hatadan kurtarıldı ve güvenli bir harici diske alındı fakat kalan %25'i hala kartın içinde duruyor. Kurtarılan kısımdan da birkaç fotoğraf yarısı normal yarısı gri şekilde kaldı. Kartın içinde bulunan fotoğrafları alamamamın sebebi de elimde bulunan bilgisayarların telefonların bu kartı okumaması. İlk durumdaki gibi "SD Kart Bozuk" hatası bile almıyorum. Nasıl düzeltebileceğim konusunda fikriniz varsa sizden rica ediyorum bana dönüş yapın. Manevi olarak değerli. @Abdullah Hacıgül

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam bu açıdan baktığımızda SD kart bozuk yani arızalı. Bozuk olan bozuktur. Sd kart tamiri diye bir şey olduğunu düşünmüyorum.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
EaseUS Data Recovery programı ile alabildiğin bütün verileri al. Kart bozulmuş muhtemelen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,855
Üyeler
164,925
Son üye
tahomy123