Neler Yeni

sd2 sistem alinir mi?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Bütçe
11000
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusufcan Elbeyli
https://www.gencergaming.com/shiftd...b-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari

butceyi zorlarsam max 12 k ya cikabilirim

bu sistem alnirmi

yakin zamanda bu butcede cikicak baska bir sistem varmi beklemelimiyim ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.gencergaming.com/shiftd...b-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari

butceyi zorlarsam max 12 k ya cikabilirim

bu sistem alnirmi

yakin zamanda bu butcede cikicak baska bir sistem varmi beklemelimiyim ya da
Kanka yarın Donanım Arşivi bir sistem inceleyecek onu bekle, o sana uymazsa ModArt ilerleyen günlerde Başlangıç-Orta-Üst segment paylaşacak. Benim de bütçem Max 11.000 ben de bekliyorum.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka yarın Donanım Arşivi bir sistem inceleyecek onu bekle, o sana uymazsa ModArt ilerleyen günlerde Başlangıç-Orta-Üst segment paylaşacak. Benim de bütçem Max 11.000 ben de bekliyorum.
ya su modarti bekledim bekledim iptal etti girisi diye biliyorum orta sistemde 14 16k arasi olur diye tahmin ediyorum @Kürşat Kütükçü

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
ya biraz 5 5500 ve i3 12100f in oyun testlerini izledimde ayni gibi hatta 5 5500 daha jyi performans veriyor

1k farka degermi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusufcan Elbeyli
Beyler tamamıyla iptal olmadı. Adam ilerleyen günlerde açıklayacağını belirtti. Bekleyin, sabırlı olun vs. dedi. Kendi YouTube kanalındaki topluluk bölümünde görebilirsiniz

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Beyler tamamıyla iptal olmadı. Adam ilerleyen günlerde açıklayacağını belirtti. Bekleyin, sabırlı olun vs. dedi. Kendi YouTube kanalındaki topluluk bölümünde görebilirsiniz
eminmisin ben iptal oldu diye biliyordum yarin 12k ya bu sistemi alicaktim beklesemmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusufcan Elbeyli
eminmisin ben iptal oldu diye biliyordum yarin 12k ya bu sistemi alicaktim beklesemmi
Kardeşim adamın ifade ettiği bu. Bekleyin dedi. Sistem gelmeyecek demedi ki. Bekleyeceğiz. Dediğine göre sistem bilgierine dair sızıntı olmuş, İtopya da biraz bekleyelim demiş. Olay bu yani. Millet hiç gelmeyecek gibi farklı anladı.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Kardeşim adamın ifade ettiği bu. Bekleyin dedi. Sistem gelmeyecek demedi ki. Bekleyeceğiz. Dediğine göre sistem bilgierine dair sızıntı olmuş, İtopya da biraz bekleyelim demiş. Olay bu yani. Millet hiç gelmeyecek gibi farklı anladı.
Screenshot_2022-11-25-23-05-51-888_com.android.chrome.jpg

eee ?

Top Bottom