mental bey
80+ Bronze
Oo sen de mi buradaydin?
Oo sen de mi buradaydin?
Senin geçtiğin yollardan biz dönüyorduk aslanım bu arada sen kimsin?Oo sen de mi buradaydin. Dunyayi kurtaran adam.
Alıntıyı görüntüle
Bu konudaki mesajları okurken benim eşkâl...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harbiden, orası neresi ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Köstebek Lord Of The Rings Karanlıkta Parlayan Silver Zincirli Kolye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Köstebek Lord Of The Rings Karanlıkta Parlayan Silver Zincirli Kolye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
knk boyle kolye alcam nasil sizce evet hayir ?
Aynen canim. Ben sana guveniyorum Pokuman Osman. (Bu arada Great Juilen ile karistirdim seni, pardon XD).Senin geçtiğin yollardan biz dönüyorduk aslanım bu arada sen kimsin?
Siz teşkilat mısınız? ve Sdn forumda nick'in ne?Aynen canim. Ben sana guveniyorum Pokuman Osman. (Bu arada Great Juilen ile karistirdim seni, pardon XD).
Hayir. SDN'de Great Juilan ile Realhas Great diye charlar vardi. Karistirdim sizi.O kim siz teşkilat misiniz?
Heee tamam @Great Justian'ı biliyorum Realhas the Great'de benim senin Sdn forumda nick'in ne?Hayir. SDN'de Great Juilan ile Realhas Great diye charlar vardi. Karistirdim sizi.
o isimle onu iyi mod almışlarSDN Forum aşırı çöp, moderatörleri de aşırı adaletsizlik yapıyor. Özellikle de o "p04w04p5" isimli hain moderatörü falakaya yatırmak lazım.
Anlaşılan biri memed ten para almışBırak knk burada dur çikilop gibi forum
Lan sus niye söylüyon şşştttAnlaşılan biri memed ten para almış
Harbiden, adam gibi isim de koyamamış. MRLIH gibi bir şey yapsaymış ya.o isimle onu iyi mod almışlar