Neler Yeni

Sea of thives eşlik edecek varmı

Basrii

80+ Bronze
Yakın zamanda tekrardan sea of thives oyununu indirmek istiyorum. Seviyorum bu oyunu hatta arkadaşla girdik ama o csgo tarzı oyunlar sevdiği için benimle bu oyunda 1 saat durabildi. Doğru düzgün bu oyunu benimle oynamak isteyen varsa yada oynayan arkadaşlar varsa aralarına katılmak isterim. 18 yaşından büyük olursa daha iyi olur, çoluk çocuk saygısız hareketler ile uğraşamam.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Yakın zamanda tekrardan sea of thives oyununu indirmek istiyorum. Seviyorum bu oyunu hatta arkadaşla girdik ama o csgo tarzı oyunlar sevdiği için benimle bu oyunda 1 saat durabildi. Doğru düzgün bu oyunu benimle oynamak isteyen varsa yada oynayan arkadaşlar varsa aralarına katılmak isterim. 18 yaşından büyük olursa daha iyi olur, çoluk çocuk saygısız hareketler ile uğraşamam.
Hocam şuan final haftam ama 2 3 hafta sonra boşum bende oynucak bir arkadaş arıyorum.

Basrii

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şuan final haftam ama 2 3 hafta sonra boşum bende oynucak bir arkadaş arıyorum.
Tamam ben zaten yine üni sınavına giricem ondan sonra tekrar haberleşiriz, oyunu şuan indirmicem kendimi kaptırıp giderim yoksa. Oyununu atmosferi beni inanılmaz içine çekiyor..

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
BehzatÇ
Biz en son 3 kişi başladık gemiyi kaybettik oyunu silip iade ettik sonra biz iade ettikten 10 dakika sonra zamlanınca iadeyi iptal ettik

Basrii

80+ Bronze
Biz en son 3 kişi başladık gemiyi kaybettik oyunu silip iade ettik sonra biz iade ettikten 10 dakika sonra zamlanınca iadeyi iptal ettik
İyiymiş hocam, Ben normalde oynuyordum ama çocukluk arkadaşım 1 saat dayanabildi oyunda tartıştık. Sebebi de aşağıda olan haritayı yönleri bir türlü çözemeyip sanki altımızdaki araba gibi adalar etrafında tür attırıyordu. Bide dümeni sağa kırıyor bidaha duzeltmiyordu araba gibi direksiyon toplamasını bekliyor.

Basrii

80+ Bronze
Sea of thives gelebilecek varmi arkadaşlar tek kisiyim

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
.
Bedava gamepass aldım indireyim dedim de tek sarmaz diye indirmedim