NormalOkuma yazma değerleri normal mi
Alıntıyı görüntüle
Benden 1 tık azBazı yerlerde 245 Okuma ya kadar çıktığını gördüm de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fazla mı az mı
woow o nasıl bir disk benim hdd 70 alıyor xdOkuma yazma değerleri normal mi 3 haftalık Disk
Alıntıyı görüntüle
elinizde ssd olmadığı sürece daha üst hızları beklememeniz lağzım çünkü sonuçta içeride disk dönüyor ve okuyup yazma yapıyor ama aldığınız değerler genede bir disk için iyidirOkuma yazma değerleri normal mi 3 haftalık Disk
Alıntıyı görüntüle
Normal hocamOkuma yazma değerleri normal mi 3 haftalık Disk
Alıntıyı görüntüle
SSD Varelinizde ssd olmadığı sürece daha üst hızları beklememeniz lağzım çünkü sonuçta içeride disk dönüyor ve okuyup yazma yapıyor ama aldığınız değerler genede bir disk için iyidir
Benimki arızalımı acaba dün oyun indirirken pc dondu hard diskten baya garip bir ses geldiBenden 1 tık az
Ben 270 gibi bir değer ortalama 250 alıyorum
Normal yani
ozaman windows u ssd ye kur derim yada oynadığın cs valorant gibi rekabetçi oyunlar varsa onları oraya kurki hem bilgisayarın açılma hızı çok artar hemde oyunlarında açılmasını beklemezsinSSD Var
Sistem zatenn SSD de hızlı açılması gerekenelr SSD'deozaman windows u ssd ye kur derim yada oynadığın cs valorant gibi rekabetçi oyunlar varsa onları oraya kurki hem bilgisayarın açılma hızı çok artar hemde oyunlarında açılmasını beklemezsin
tamamdır hocam çok iyi yapmışsın zaten olması gereken budurSistem zatenn SSD de hızlı açılması gerekenelr SSD'de