Denedim ama nafile nedenini bende bilemiyorum. Tekrar bi deniyeyim farklı porta takmayı. Kabloda problem oldugunu sanmıyorum çünkü başka taktığım zaman çalışıyorduBaşka SATA portuna takmayı dene, veya başka SATA kablosu ile dene.
Bu nasıl oluyor la? USB gibi SATA'nın da Hot Plug desteği var tamam da her anakartta default olarak açık olmuyor .
Spin retry count çok yüksek ayrıca Reallocated sector count benim bildiğim kadarıyla en kötü 10 olacak, seninki de 10 ama program en kötüye 100 demiş yeniyse garantiye gönder.Taktım fakat sorun yine aynı acaba anakarttamı problem var ?
gönderdim daha öncesinde bad sectör vardı 0 ürün gönderdiler şimdi sata portunu değiştirdim. Değiştirdikten sonra direk oyundan atıyor normalde en azından birazcık oynatıyorduSpin retry count çok yüksek ayrıca Reallocated sector count benim bildiğim kadarıyla en kötü 10 olacak, seninki de 10 ama program en kötüye 100 demiş yeniyse garantiye gönder.
O zaman yapabiliyorsan iade et ne zaman almıştın?gönderdim daha öncesinde bad sectör vardı 0 ürün gönderdiler şimdi sata portunu değiştirdim. Değiştirdikten sonra direk oyundan atıyor normalde en azından birazcık oynatıyordu
2 ay oldu sanırımO zaman yapabiliyorsan iade et ne zaman almıştın?