vgaterian 80+ Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 128 Dahası Reaksiyon skoru 33 İsim Ahmet Said KARGALI 27 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 iptal edilmedi arkadaşlar dediğinize göre karlı bir alışveriş oldu büyük ihtimal fiyat hatası
burak9956 80+ Bronze Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 1,179 27 Mart 2023 #15 Hasan Said Tamer yazmış: 2 dakikada (cidden 2 dakika) fiyat yenilendi Devamı için tıklayın... Tamam, satıcının stokları biterse sistemden başka satıcının fiyatları geçerli olur. Neyi kastettiğini anlamadım fiyat değişmesi normal bir durum. Mesaj otomatik birleştirildi: 27 Mart 2023 vgaterian yazmış: iptal edilmedi arkadaşlar dediğinize göre karlı bir alışveriş oldu büyük ihtimal fiyat hatası Devamı için tıklayın... Sanmıyorum, satıcı amazon US, bugün 4 tane farklı ürün aldım uygun fiyata.
Hasan Said Tamer yazmış: 2 dakikada (cidden 2 dakika) fiyat yenilendi Devamı için tıklayın... Tamam, satıcının stokları biterse sistemden başka satıcının fiyatları geçerli olur. Neyi kastettiğini anlamadım fiyat değişmesi normal bir durum. Mesaj otomatik birleştirildi: 27 Mart 2023 vgaterian yazmış: iptal edilmedi arkadaşlar dediğinize göre karlı bir alışveriş oldu büyük ihtimal fiyat hatası Devamı için tıklayın... Sanmıyorum, satıcı amazon US, bugün 4 tane farklı ürün aldım uygun fiyata.