Madara Uchiha
80+
Dahası
Hayır sorun çıkarmaz.bi sistem de hem sata hem de m.2 olursa sorun çıkar mı (Su 630 var) bende 240 gb
Hayır sorun çıkarmaz.bi sistem de hem sata hem de m.2 olursa sorun çıkar mı (Su 630 var) bende 240 gb
Sorun çıkmaz hocam. Ama elinizdeki SSD'yi değiştirmenizi öneririm hocam kronik sorunlu kendisi. Barracuda 120 bu fiyattayken değerlendirebilirsiniz.bi sistem de hem sata hem de m.2 olursa sorun çıkar mı (Su 630 var) bende 240 gb
Elwind Silver sistem var bende (ilk model olan Asu H410) onda var mı?evet onun için anakartın m2 desteklemesi gerek.
birisi sata çeşidi diğeri ise m.2 olduğu için sordum ne de olsa biri anakarta takılıyor diğeri nereye bilmiyorum :dY
Ok ya ne olacak depolama artiriyorsun
Anakartın tam modelini google yaz. Özelliklerine bak. Bazı H410 anakartlar destekler bazıları desteklemez.Elwind Silver sistem var bende (ilk model olan Asu H410) onda var mı?
Aga bunu çok sık duydum farkındayım hatta yazmayın diye parantez içinde belirticektim ama gerek duymadıımSorun çıkmaz hocam. Ama elinizdeki SSD'yi değiştirmenizi öneririm hocam kronik sorunlu kendisi. Barracuda 120 bu fiyattayken değerlendirebilirsiniz.
Sorun yok hocam zaten aman aman bir sorun çıkartacağını sanmıyorum dert etmeyin. İleride imkanınız olur ise satıp 870 Evo gibi kaliteli bir SSD'ye ya da anakartınız da M.2 desteği varsa A2000 SSD'ye geçmenizi öneririm. Güle güle kullanın.Aga bunu çok sık duydum farkındayım hatta yazmayın diye parantez içinde belirticektim ama gerek duymadıım
fakat pc yi yeni topladım yakın bir süre içinde de değiştiremem yani
Bilgisayarı alalı 1 ay oluyor ilk aldığımda program indirip değerlerini kontrol edip şimdi kontrol edip karşılaştırabilirdim ama bilgisizliğim ve üşengeçliğimden dolayı yapmadımSorun yok hocam zaten aman aman bir sorun çıkartacağını sanmıyorum dert etmeyin. İleride imkanınız olur ise satıp 870 Evo gibi kaliteli bir SSD'ye ya da anakartınız da M.2 desteği varsa A2000 SSD'ye geçmenizi öneririm. Güle güle kullanın.
Okuma ve yazma hızı düşüklüğü.Bilgisayarı alalı 1 ay oluyor ilk aldığımda program indirip değerlerini kontrol edip şimdi kontrol edip karşılaştırabilirdim ama bilgisizliğim ve üşengeçliğimden dolayı yapmadım
------
şuan 2 oyun oynuyorum aktif olarak birinde lobiden oyna girerken azıcık fps düşüyor gibi oluyor ama ssd ile alakası yoktur belki ama hiç sorun görmedim yani bu 1 ay içerisinde