arisaka
80+ Bronze
seasonic psu da sağlam markadır. zamanında stokta yoktu alamadım evga aldım evgada sağlamMarkayı ilk defa gördüm.. Tabi bu benim cahilliğim de olabilir hemen saldırıya geçmeyin![]()
Piyasada ki PSU ların %90 ı Seasonic, CWT, FSP, SuperFlower, Enermax, Flextronics markalarına ait. Corsair, Asus, MSI, Gigabyte, Cooler Master ve diğer bildiğiniz kaliteli markaların hiç biri PSU üreticisi değil.Markayı ilk defa gördüm.. Tabi bu benim cahilliğim de olabilir hemen saldırıya geçmeyin![]()
Bilgi için teşekkürler.Piyasada ki PSU ların %90 ı Seasonic, CWT, FSP, SuperFlower, Enermax, Flextronics markalarına ait. Corsair, Asus, MSI, Gigabyte, Cooler Master ve diğer bildiğiniz kaliteli markaların hiç biri PSU üreticisi değil.
750 degildi 650 wattti o reisGeçen ay bunun aynısı Phanteks PH-750G inventus'ta günlerce 1000TL'ye satıldı yüzüne bakan olmadı.![]()
Yoo baktık hocam.Geçen ay bunun aynısı Phanteks PH-750G inventus'ta günlerce 1000TL'ye satıldı yüzüne bakan olmadı.![]()
Yanılmıyorsam 1 haftadan fazla stoklarda kaldı o PSU hatta ben DH sıcak fırsatlara bile açtım anca 1 haftada zor bitti. Normal şartlarda o kalitede bir PSU nun üstünde Corsair yazsa 10dk da sömürür siteyi yıkarlar o yüzden yüzüne bakan olmadı diyor.Yoo baktık hocam.