Bilkom servisi aradığımda kaba bir herif vardı 750 800 dedi, sonra kuracak ekip aradı onlarada ücreti sordum 450 dediler 450 ödedim.Servis beden 950 lira istedi askı aparatı için sizinki nedne bu kadar ucuz oldu acaba
bende bilkomu aradım servisten servise ücret değişir dediler talep oluşturalım gelemden önce sizi arayıp fiyatı söylesinler dedielr 950 lira dediler ankara için kazıklamışlar beni galibaBilkom servisi aradığımda kaba bir herif vardı 750 800 dedi, sonra kuracak ekip aradı onlarada ücreti sordum 450 dediler 450 ödedim.
Benimde ankarabende bilkomu aradım servisten servise ücret değişir dediler talep oluşturalım gelemden önce sizi arayıp fiyatı söylesinler dedielr 950 lira dediler ankara için kazıklamışlar beni galiba
Niye ki boyle bi ihtiyac dogdupiyasda akılsız led tv kalmamış sanırım normal televizyon alıp box ile akıllı tv ye çevireyim dedim ama hiç bulamadım
Orijinal aparatı dedi servis 800₺ aldı toplam kurulumla. 65c855 modeli için geçenlerde aldım.tcl alıp duvara monte ettirenler ne kadara yaptırdığını yazabilir mi