bende dün bundan sipariş ettim hocam.sen hangi modeli aldın.?Next aldım arkdaşlar araştırdım gayet yeterli ya bu fiyata salonda çok büyük değil zaten fazlasıyla yeticektir 147 ekran
Ben bunu aldım hocam https://www.amazon.com.tr/YE-58020G...next+ye-58020gfsg5+58+,electronics,223&sr=1-1bende dün bundan sipariş ettim hocam.sen hangi modeli aldın.?
ben fason bir marka sanıyordum bu amrkayı meğerse Next NextStarın markasıymış keşke ben de bunu alsaymışım hayırlı olsun
duvara montaj için bunu aldım.Masaüstüne ücretsiz, duvara kurulum ücretli diye yorumlar okudum.Masa üstüne kurulum yaptırıp sonrasında duvara kendim takmayı düşünüyorum.
İade edebiliyorsanız bunu alın hocam.ben fason bir marka sanıyordum bu amrkayı meğerse Next NextStarın markasıymış keşke ben de bunu alsaymışım hayırlı olsun
kupon kullanarak almıştım kuponlar gidecek yoksa direkt iade edecektimİade edebiliyorsanız bunu alın hocam.
Olsun hocam hayırlısı olsun güle güle kullanın Ne kadara geldi aldığınız sizin? Kupon var mı hiç amazon için.kupon kullanarak almıştım kuponlar gidecek yoksa direkt iade edecektim
sağolunn, kasım indirimlerinden bikaç bişey almıştım . kasım indirimlerinde aldığım ürünler daha fazla indirime girmiş arada ki farkı hediye bakiyesi vermişti onunla aldım ama keşke next marka alsaymışım next nextstar markasının olduğunu bilseydim hemen onu alırdımOlsun hocam hayırlısı olsun güle güle kullanın Ne kadara geldi aldığınız sizin? Kupon var mı hiç amazon için.
Nasip kısmet hocam hayırlısıyla kullanınsağolunn, kasım indirimlerinden bikaç bişey almıştım . kasım indirimlerinde aldığım ürünler daha fazla indirime girmiş arada ki farkı hediye bakiyesi vermişti onunla aldım ama keşke next marka alsaymışım next nextstar markasının olduğunu bilseydim hemen onu alırdım
.Nasip kısmet hocam hayırlısıyla kullanın
Sağolun size de hayırlı olsun güle güle kullanınnNasip kısmet hocam hayırlısıyla kullanın
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
harbi ya ikisinin arasında kaldımnext mi alınır tcl mi sizce