Neler Yeni

Seasonic M12-II Evo 750W Ses Sorunu

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Merhabalar. İmzadaki sistem ile birlikte Seasonic M12-II Evo 750W güç kaynağını kullanmaktayım. İştir, güçtür, gönül işleridir derken uzun zamandır PC’ye dikkat etmeye vaktim olmamıştı. Yakın zamanda dikkat ettim ki PSU’da ciddi manada ses sorunu var. Yük altında iken çıkardığı sesi şöyle tarif edebilirim. 3 fanlı ekran kartımın fanlarını %100’e aldığımda bile bu PSU kadar ses çıkarmıyor. Uçak motoru resmen. PSU’nun ısındığı da yok aslında buz gibi. Yabancı forumlarda da biraz araştırdım. Bu modelde bu sorunu yaşayan çok insan var. Almayı düşünen varsa bu sorunu buraya not düşüyorum. Aklınızda olsun. İyi günler.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhabalar. İmzadaki sistem ile birlikte Seasonic M12-II Evo 750W güç kaynağını kullanmaktayım. İştir, güçtür, gönül işleridir derken uzun zamandır PC’ye dikkat etmeye vaktim olmamıştı. Yakın zamanda dikkat ettim ki PSU’da ciddi manada ses sorunu var. Yük altında iken çıkardığı sesi şöyle tarif edebilirim. 3 fanlı ekran kartımın fanlarını %100’e aldığımda bile bu PSU kadar ses çıkarmıyor. Uçak motoru resmen. PSU’nun ısındığı da yok aslında buz gibi. Yabancı forumlarda da biraz araştırdım. Bu modelde bu sorunu yaşayan çok insan var. Almayı düşünen varsa bu sorunu buraya not düşüyorum. Aklınızda olsun. İyi günler.
reis coil problemi.
yani icindeki ürünler magnetic field dolayindan sesler yapiyor ve bu coil whine normal birsey.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
"Sisonik iyi marka moruk" diyenler çıksın şimdi ortaya :D.
Şaka bir yana her markanın böyle şeyleri olabilir, çok takmamak lazım.
Örnek Corsair VS serisi 2013 model, Cooler Master MWE serisi.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Sisonik iyi marka moruk" diyenler çıksın şimdi ortaya :D.
Şaka bir yana her markanın böyle şeyleri olabilir, çok takmamak lazım.
Örnek Corsair VS serisi 2013 model, Cooler Master MWE serisi.
Vallahi dilim yandı tadım kaçtı. 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,356
Üyeler
164,298
Son üye
ragnarsson
Top Bottom