Neler Yeni

Seboreik dermatitliler gelsin

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Saç için : Vicy Dercos yeşil
Yüz için : neutrogena hydro boost water gel veya Bepantol kızarıklık giderici nemlendirici krem
Vücut için : Konozol medikal şampuan veya Le Petit Marseillais
Gögüs tarafı için : Dermo rest duo
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet seb dermi olanlar ne kullanıyorsunuz

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Serdar BULUT
Yüz için : neutrogena hydro boost water gel veya Bepantol kızarıklık giderici nemlendirici krem
Vichy Dercos normal saçlar için mi kuru saçlar için olanı mı kullanıyorsunuz? Ben kuru saçlar için olanı kullanıyorumda sülfür mü kükürt neyse çok kötü koku bırakıyor vücutta sizde böyle bir sorun var mı?

lonelyboy

80+
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
senin işin zormuş benim sadece saçta var hocam bu kadar şeyi kullanmaya üşenirdim şahsen, konazol tto black ve ketoral kullandım şimdiye dek pek bi faydaları olmadı açıkçası, şimdi vichy dercos ya da ardıç katranı şampuanı varmış onu almayı düşünüyorum

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Serdar BULUT
senin işin zormuş benim sadece saçta var hocam bu kadar şeyi kullanmaya üşenirdim şahsen, konazol tto black ve ketoral kullandım şimdiye dek pek bi faydaları olmadı açıkçası, şimdi vichy dercos ya da ardıç katranı şampuanı varmış onu almayı düşünüyorum
Vichy dercos geçiriyo ama yanık kokusu gibi bir şey bırakıyor saçta ve vücutta

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Vichy Dercos normal saçlar için mi kuru saçlar için olanı mı kullanıyorsunuz? Ben kuru saçlar için olanı kullanıyorumda sülfür mü kükürt neyse çok kötü koku bırakıyor vücutta sizde böyle bir sorun var mı?
Selamlar, kuru + nemlendirici yeni modelini kullanıyorum. Koku hiç rahatsız etmiyor beni normaldede rahatsız etmezdi ilk kullanımda vesaire.

Selamlar, bunlar devamlı kullandığım şeyler değil. Alevlenme dönemleri oluyor sadece. Ama günlük kullanımda herhangi bir nemlendiricili duş jeli yeterli oluyor. Sadece günlük kullandığım neutrogena hydro boost water gel oda kullanmasamda oluyor artık. Şuan alevlenme dönemimde olmadığım için kepek ve kuruluk problemi yaşamıyorum. Vicy Dercos yeşil kuru veya karma işini görecektir.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,675
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Yüz için olan işe yarıyor mu hocam ona göre alacağım sadece mevsim geçişlerinde özellikle yılan gibi deri değiştiriyorum.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yüz için olan işe yarıyor mu hocam ona göre alacağım sadece mevsim geçişlerinde özellikle yılan gibi deri değiştiriyorum.
Yüz için sadece şampuan yeterli olacağını düşünmüyorum. Sakal ve kaş için yardımcı olabilir sadece. Onun haricinde yüz için Ekstra nemlendirici ihtiyacın olacaktır.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Serdar BULUT
kaşıntıyla kepeği gideriyorsa sorun yok parfüm sıkarım
Parfümde iş görmüyor hocam teriniz bile çok pis kokuyor. İlk başlarda kullanımda çok olmuyordu ama son 1 aydır zehir etti bana koku oluyor diye milletin yanına gidemiyorum artık görende der hiç yıkanmıyor mu halbuki haftada 3 kere duş alırım en az. Son 3 gündür eskiden doktorun yazdığı konazol vardı onu kullandım 0 koku.

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Selim Kozan
evet seb dermi olanlar ne kullanıyorsunuz
yıllardır bir sürü şey kullandım hiç bir şey bende etkili olmadı maalesef. Üzerime siyah bir şey giydiğim an üstüm full kepek oluyo,yüzümden kepekler düşüyo bazen düzeliyomuş gibi oluyo ondan sonra tekrar artıyo bıktırdı valla

lonelyboy

80+
En İyi Cevap
1
yıllardır bir sürü şey kullandım hiç bir şey bende etkili olmadı maalesef. Üzerime siyah bir şey giydiğim an üstüm full kepek oluyo,yüzümden kepekler düşüyo bazen düzeliyomuş gibi oluyo ondan sonra tekrar artıyo bıktırdı valla
bendede öyle hocam saçımı yıkadıktan 1-2 gün sonra fix aşırı kepekleniyor ve kaşınıyor uyandıktan sonra beslenmeme de dikkat ediyorum ama hala aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,612
Üyeler
172,523
Son üye
bathuwan
Top Bottom