evet seb dermi olanlar ne kullanıyorsunuz
Vichy Dercos normal saçlar için mi kuru saçlar için olanı mı kullanıyorsunuz? Ben kuru saçlar için olanı kullanıyorumda sülfür mü kükürt neyse çok kötü koku bırakıyor vücutta sizde böyle bir sorun var mı?Saç için : Vicy Dercos yeşil
Yüz için : neutrogena hydro boost water gel veya Bepantol kızarıklık giderici nemlendirici krem
Vücut için : Konozol medikal şampuan veya Le Petit Marseillais
Gögüs tarafı için : Dermo rest duo
Mesaj otomatik birleştirildi:
senin işin zormuş benim sadece saçta var hocam bu kadar şeyi kullanmaya üşenirdim şahsen, konazol tto black ve ketoral kullandım şimdiye dek pek bi faydaları olmadı açıkçası, şimdi vichy dercos ya da ardıç katranı şampuanı varmış onu almayı düşünüyorumSaç için : Vicy Dercos yeşil
Yüz için : neutrogena hydro boost water gel veya Bepantol kızarıklık giderici nemlendirici krem
Vichy dercos geçiriyo ama yanık kokusu gibi bir şey bırakıyor saçta ve vücuttasenin işin zormuş benim sadece saçta var hocam bu kadar şeyi kullanmaya üşenirdim şahsen, konazol tto black ve ketoral kullandım şimdiye dek pek bi faydaları olmadı açıkçası, şimdi vichy dercos ya da ardıç katranı şampuanı varmış onu almayı düşünüyorum
Selamlar, kuru + nemlendirici yeni modelini kullanıyorum. Koku hiç rahatsız etmiyor beni normaldede rahatsız etmezdi ilk kullanımda vesaire.Vichy Dercos normal saçlar için mi kuru saçlar için olanı mı kullanıyorsunuz? Ben kuru saçlar için olanı kullanıyorumda sülfür mü kükürt neyse çok kötü koku bırakıyor vücutta sizde böyle bir sorun var mı?
Selamlar, bunlar devamlı kullandığım şeyler değil. Alevlenme dönemleri oluyor sadece. Ama günlük kullanımda herhangi bir nemlendiricili duş jeli yeterli oluyor. Sadece günlük kullandığım neutrogena hydro boost water gel oda kullanmasamda oluyor artık. Şuan alevlenme dönemimde olmadığım için kepek ve kuruluk problemi yaşamıyorum. Vicy Dercos yeşil kuru veya karma işini görecektir.senin işin zormuş benim sadece saçta var hocam bu kadar şeyi kullanmaya üşenirdim şahsen, konazol tto black ve ketoral kullandım şimdiye dek pek bi faydaları olmadı açıkçası, şimdi vichy dercos ya da ardıç katranı şampuanı varmış onu almayı düşünüyorum
Yüz için olan işe yarıyor mu hocam ona göre alacağım sadece mevsim geçişlerinde özellikle yılan gibi deri değiştiriyorum.Saç için : Vicy Dercos yeşil
Yüz için sadece şampuan yeterli olacağını düşünmüyorum. Sakal ve kaş için yardımcı olabilir sadece. Onun haricinde yüz için Ekstra nemlendirici ihtiyacın olacaktır.Yüz için olan işe yarıyor mu hocam ona göre alacağım sadece mevsim geçişlerinde özellikle yılan gibi deri değiştiriyorum.
Parfümde iş görmüyor hocam teriniz bile çok pis kokuyor. İlk başlarda kullanımda çok olmuyordu ama son 1 aydır zehir etti bana koku oluyor diye milletin yanına gidemiyorum artık görende der hiç yıkanmıyor mu halbuki haftada 3 kere duş alırım en az. Son 3 gündür eskiden doktorun yazdığı konazol vardı onu kullandım 0 koku.kaşıntıyla kepeği gideriyorsa sorun yok parfüm sıkarım
yıllardır bir sürü şey kullandım hiç bir şey bende etkili olmadı maalesef. Üzerime siyah bir şey giydiğim an üstüm full kepek oluyo,yüzümden kepekler düşüyo bazen düzeliyomuş gibi oluyo ondan sonra tekrar artıyo bıktırdı vallaevet seb dermi olanlar ne kullanıyorsunuz
bendede öyle hocam saçımı yıkadıktan 1-2 gün sonra fix aşırı kepekleniyor ve kaşınıyor uyandıktan sonra beslenmeme de dikkat ediyorum ama hala aynıyıllardır bir sürü şey kullandım hiç bir şey bende etkili olmadı maalesef. Üzerime siyah bir şey giydiğim an üstüm full kepek oluyo,yüzümden kepekler düşüyo bazen düzeliyomuş gibi oluyo ondan sonra tekrar artıyo bıktırdı valla