GirayHan
80+ Platinum
1 lira iken almıştım şuan 20 olması lazım1 lira mı neydi en son premium.
30 lirayı karttan 2 ay mı ne çekmiş otomatik. Bir ton platform üyeliği var işin ucu kaçıyordu bunun gibileri iptal etmiştim. İyi güzel sürekli alış yapan birisi olsan da işte böyle benim gibiler için karlı değil.
valla dostum iki şeyi iptal etmicen amazon ve hepsiburada en iyi indirimler bu iki platformda oluyor genelde.30 lirayı karttan 2 ay mı ne çekmiş otomatik. Bir ton platform üyeliği var işin ucu kaçıyordu bunun gibileri iptal etmiştim. İyi güzel sürekli alış yapan birisi olsan da işte böyle benim gibiler için karlı değil.
Amazon en son iptal edeceğim platform cidden dizileri olsun, bedava oyunları olsun, bedava kargosu olsun müthiş ama h.b ne bileyim benden kaynaklı galiba ısınamadım.valla dostum iki şeyi iptal etmicen amazon ve hepsiburada en iyi indirimler bu iki platformda oluyor genelde.
Aynı durum bende de vardı ilk başlarda ısınamamıştım fakat bir kaç sağlam ürünü görüp premium alırken kaçırdıktan sonra dedim elleme bırak kalsınAmazon en son iptal edeceğim platform cidden dizileri olsun, bedava oyunları olsun, bedava kargosu olsun müthiş ama h.b ne bileyim benden kaynaklı galiba ısınamadım.