Neler Yeni

Seçim Sonucu Analizi: Aziz Nesin'in Oğlu Haklıymış!

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Sen kahin misin olacakları biliyorsun Karadağda iktidarla muhalefet arasında yüzde 7 fark vardı muhalefet kazandı.
Kahin değilim, istatistik okumayı biliyorum çok şükür.

Seçimi kazanmanız için, 3 milyon oy almanız lazım. Biz 300 bin oy alsak kazanıyoruz. Matematik bilen, KK'nin %45 altında kalacağını görür. Temennimiz, %40'ın da altında kalması ve CHP'den istifa etmesi. Ama öyle olmayacak, %40 üzeri oyla seçimi kaybedip; "Zafer bizimdir, bir sonraki seçimi kazanıyoruz." diyecek. Siz de alkışlayacaksınız.

arturo

80+ Silver
Kahin değilim, istatistik okumayı biliyorum çok şükür.

Seçimi kazanmanız için, 3 milyon oy almanız lazım. Biz 300 bin oy alsak kazanıyoruz. Matematik bilen, KK'nin %45 altında kalacağını görür. Temennimiz, %40'ın da altında kalması ve CHP'den istifa etmesi. Ama öyle olmayacak, %40 üzeri oyla seçimi kaybedip; "Zafer bizimdir, bir sonraki seçimi kazanıyoruz." diyecek. Siz de alkışlayacaksınız.
Karadağda istatistik tutmamış anlaşılan

arturo

80+ Silver
Adam giderayak 2001 krizi ile ülkeyi batırdı. Ecevit'i bununla hatırlayabilirsin.
Ecevit en azından ekonomi süper falan demedi kuyruğunu kıstırdı oturdu ve kemal dervişi göreve çağırdı sonra hastalanıp çekilde akp bir dönem ekonomi iyi dediği ekonomi yasalarının hepsini ecevit zamanında atıldı yani Ecevit 2-3 sene daha yönetseydi ekonomiyi düzeltdi derdik.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Her şeyde “BİZ” demeniz çok itici. Parti başkanları bu kadar “biz” demiyor.

Dishonred

80+ Bronze
Ecevit en azından ekonomi süper falan demedi kuyruğunu kıstırdı oturdu ve kemal dervişi göreve çağırdı sonra hastalanıp çekilde akp bir dönem ekonomi iyi dediği ekonomi yasalarının hepsini ecevit zamanında atıldı yani Ecevit 2-3 sene daha yönetseydi ekonomiyi düzeltdi derdik.
Hastalanmasına gerek kalmadı, ayakta duracak hali yoktu, konuşamıyordu bile. 2-3 sene daha yönetseydi herhalde ülkenin kepenklerini indirirdik.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Tek bir madde;
  • Bu ülkede Erdoğan düşmanlığı yaparak seçim kazanamazsınız.
17 parti bir araya geldiniz, aldığınız oy oranına bak. Adamı sallayamadınız bile. Büyük rezillik. Muhaliflerin nasıl hâlâ çıkıp konuşabildiğine şaşıyorum. Ben olsam utancımdan eve kapanır, telefonlarımı kapatırdım. Dışarı çıkarken, utancımdan kafama kese kâğıdı geçirirdim.

Acıyorum arkadaşlar size. Hiçbir şey istediğiniz gibi olmuyor. İstediğiniz kişiyi aday yapamadınız. İstemediğiniz tek kişinin aday olmasını engelleyemediniz. İstemediğiniz kişi aday olduğu hâlde, her türlü desteği verdiniz ama yine de kazanamadınız. Bu ne bahtsızlıktır...

Aziz Nesin'in oğlu haklıymış:
Alıntıyı görüntüle
Aziz nesim 'in itam ettiği kısımdasın senin için pek problem değil sanırım :)

mental bey

80+ Bronze
Harbi uzun yıllardır başa gelmedi hiç CHP. Kimse sevmezdi normlade. Zaten Erdoğan gitsin diye göz yumuyorlar. Yoksa CHP sevilen bir şey olmadı bu ülkede.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Hezekiel
Adam giderayak 2001 krizi ile ülkeyi batırdı. Ecevit'i bununla hatırlayabilirsin.
Ecevit tek başına mı yönetti? Cahil gibi bütün suçu eceviti atmaya bu kadar meraklı olmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu videoyu her izlediğimde Ecevite olan saygım kat ve kat artıyor.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Konunun neresinde "BİZ" yazıyor kanka?

Yemin ediyorum, zeka turnusolusunuz.
evet