mehmettici
80+ Silver
st3500312cs seri nolu hddmde bu uyarilari aldim degiştirmelimiyim
Bad Sactor var ise yayılabilir evet gözle görülür şekilde düşüş hissedersen değiştirebilirsin bence.st3500312cs seri nolu hddmde bu uyarilari aldim degiştirmelimiyim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
sector testi yapip bakayimmi yanilma ihtimali varmidirBad Sactor var ise yayılabilir evet gözle görülür şekilde düşüş hissedersen değiştirebilirsin bence.
bak bakalımsector testi yapip bakayimmi yanilma ihtimali varmidir
Sisteminizde ssd yok ise ssd almanızı öneririm.st3500312cs seri nolu hddmde bu uyarilari aldim degiştirmelimiyim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ssd varSisteminizde ssd yok ise ssd almanızı öneririm.
Daha tamamen taramamış,bilgisayarı gece açık bırakıp tarattırın.Bu kadar bad sectorden şu aşamada bir şey olmaz ancak dahası varsa verilerinizi emanet etmeyin,bir anda ulaşamayabilirsiniz.İmkanınız el veriyorsa SSD ye geçebilirsiniz.ssd var
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bayadir bad sector vermiyor bukadar var bad sector
Alıntıyı görüntüle
yok hocam hizli tariyor tahminimce 30 dk ya biter her 30 dk da bi guncelleme yapacagim hdd de onemli veri vb yok oyun için kullaniyorum 2. bi yedek hddm var zatenDaha tamamen taramamış,bilgisayarı gece açık bırakıp tarattırın.Bu kadar bad sectorden şu aşamada bir şey olmaz ancak dahası varsa verilerinizi emanet etmeyin,bir anda ulaşamayabilirsiniz.İmkanınız el veriyorsa SSD ye geçebilirsiniz.
Hdd regenerator ile o sektörleri devre dışı bırakabilirsiniz.ssd var
hocam bayadir bad sector vermiyor bukadar var bad sector
Alıntıyı görüntüle
@Pişmaniye @EFI Shell
Yayılabilir o yüzden yenisi daha mantıklı ancak gözle görülür yavaşlama olana kadar kullanılabilir.Hdd regenerator ile o sektörleri devre dışı bırakabilirsiniz.
Yayılabilir o yüzden yenisi daha mantıklı ancak gözle görülür yavaşlama olana kadar kullanılabilir.
hdd regenator verileri de silebilir demi işlemi yaperken