Neler Yeni

Şehir dışında çalışmak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
firat
Arkadaşlar merhaba. Ben tıbbi sekreterlik bölümü mezunuyum. Ailemin yanında yaşıyorum ve burada 5 tane hastaneye iş başvurusunda bulundum 2 hafta önce ancak henüz bir geri dönüş sağlanmadı. Ben de kasiyer olmak için bir zincir mağazaya başvuracağım. Aynı zamanda üniversite okuduğum şehirdeki özel hastaneye iş başvurusunda bulunacağım. Sorum şu; burada kasiyerlik yaparsam asgari ücretle kenara para koyabilirim ama fıtık olduğumdan dolayı bel ağrıları çekiyorum haliyle. Üniversite okuduğum şehir ise bayağı bir uzakta ve o hastane muhtemelen iş başvurumu kabul eder diye düşünüyorum ve 19k-20k maaş verirler ama kira fatura derken bana 10-12k kalacak. Ne yapmalıyım bilemiyorum gerçekten, fikirlerinizi bekliyorum.

A_M_D_C_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
AMDci
ömrün boyunca ailenle yaşamak gibi bir düşüncen yoksa kendi mesleğini yapmak daha mantıklı bence. bilmiyorum ama kendini geliştirip yükselme ihtimalin de varsa neden okadar okuduğun zamanı hiç edesin ki ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
firat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ömrün boyunca ailenle yaşamak gibi bir düşüncen yoksa kendi mesleğini yapmak daha mantıklı bence. bilmiyorum ama kendini geliştirip yükselme ihtimalin de varsa neden okadar okuduğun zamanı hiç edesin ki ?
Haklısınız hocam zaten üniversite okuduğum şehirde yaşamak istiyorum, ailemle yaşamak gibi bir isteğim hiç yok açıkçası. Ama burada çalışırsam kenara para koyabilirim ama sağlık sorunum da var biraz. Orada çalışsam kenara para koyamayacağım. İkilemde kalmamın sebebi bu aslında. Teşekkürler diliyorum.

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
yunusemre
Haklısınız hocam zaten üniversite okuduğum şehirde yaşamak istiyorum, ailemle yaşamak gibi bir isteğim hiç yok açıkçası. Ama burada çalışırsam kenara para koyabilirim ama sağlık sorunum da var biraz. Orada çalışsam kenara para koyamayacağım. İkilemde kalmamın sebebi bu aslında. Teşekkürler diliyorum.
kendi meslegını yap hocam para tabıkı bu devırde cok onemlı ama kasıyer olup bır karıyerın felan olamaz

A_M_D_C_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
AMDci
sizi bilmem de ben mezun olduktan sonra yksye girip istanbulda öylesine bir bölüm yazıcam maksat kykda konaklayabilmek. istanbulda çalışıp kykda cüz bi miktara konaklayacağım.

Mert

80+ Silver
Ücret/performans önemli. Cebime daha az para kalacaksa neden şehir dışına gideyim, günün sonunda para kazanmak için çalışıyoruz.

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
yunusemre
Top Bottom