Sheader
80+ Silver
Dahası
Çok pahalı, hangi şehirde olduğunuzu söyleyin daha iyi alternatifler bulalım.Beyler bulunduğum şehirde uygun fiyatlı işlemci yoktu bende ankara da bunu buldum alınır mı temiz duruyor garantisini vs de var sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bir de buraya sorayım dedim
Am4 alicam bütçe çok kısıtlı montitor dahil 3.5 2. El bakıyorum bütün parçaları rx570 falan buldum 2. ElAnakart aldın mı ona göre öneride bulunacağım
Kahramanmaraşdayim ve bütçe çok kısıtlı max3500 olur montitor dahil ve apu düşünmüyorum bütün alternatiflere baktım rx560 vs. 570 buldum 1200 e onu düşünüyorum işlemci ye de max 600 verebilirimÇok pahalı, hangi şehirde olduğunuzu söyleyin daha iyi alternatifler bulalım.
AMD RYZEN 5 1400 3.2GHz 10MB ÖNBELLEK - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 878509544
Örneğin.
Anakart almadıysan intel de 10100f bakabilirsin bunu 2 ye katlar.Am4 alicam bütçe çok kısıtlı montitor dahil 3.5 2. El bakıyorum bütün parçaları rx570 falan buldum 2. El
Dostum PC geleceğe dönük olmasına gerek yok beni 1-2 sene idare etsin üni ye gecicem zaten ya satarım yada eve koyarım kendime laptop alırım yani işlemci den pek bir beklentim yokAnakart almadıysan intel de 10100f bakabilirsin bunu 2 ye katlar.
her şey ucuuna oluyor işlemcide pek bir istedim yok önceki mesaj da yazdım zaten durumuRyzen 3 1200 alacağına sadece 100 TL fazla vereceksin hem sıfır alacaksın hemde r3 3100 den güçlü işlemci alacaksın
Yanlış hatırlamıyorsam 10100f 750 TL falandı. Yani kargo su falan birde sıfır olmasıyla aşırı mantıklı bir seçim olur.Dostum PC geleceğe dönük olmasına gerek yok beni 1-2 sene idare etsin üni ye gecicem zaten ya satarım yada eve koyarım kendime laptop alırım yani işlemci den pek bir beklentim yok
1-2 sene sonra 1200 af satabileceğini düşünmüyorumDostum PC geleceğe dönük olmasına gerek yok beni 1-2 sene idare etsin üni ye gecicem zaten ya satarım yada eve koyarım kendime laptop alırım yani işlemci den pek bir beklentim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
her şey ucuuna oluyor işlemcide pek bir istedim yok önceki mesaj da yazdım zaten durumu