Neler Yeni

Sekiro nasıl oynanır mı?

Wanda Maximoff

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar
Sekiro nasıl bir oyun oynanır mı sarıyor mu

Son düzenleme:

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Cod HQ bir servistir. Icerisinde Warzone, CoD MW2-MW3 Multiplayer ve CoD MW2-MW3 hikaye modlari falan bulunuyor.
Steamden indiriyorsan kutuphaneden oyunun sayfasina gelip sagda bulunan ayar tusuna tikla. Ozelliklere gel. Solda DLC kismi var. O kisma gel. Indirmek istemedigin dosyalarin tiklerini kaldir, indirmek istediklerininki kalsin. Bu sayede dosya boyutunu dusurebilirsin.

Wanda Maximoff

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cod HQ bir servistir. Icerisinde Warzone, CoD MW2-MW3 Multiplayer ve CoD MW2-MW3 hikaye modlari falan bulunuyor.
Steamden indiriyorsan kutuphaneden oyunun sayfasina gelip sagda bulunan ayar tusuna tikla. Ozelliklere gel. Solda DLC kismi var. O kisma gel. Indirmek istemedigin dosyalarin tiklerini kaldir, indirmek istediklerininki kalsin. Bu sayede dosya boyutunu dusurebilirsin.
Teşekkürler konuya cevap gelmedi sandım ayrı bir soru ekleyeceğim aynı konuya şaşırma yani tekrar konu açmak istemedim

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,826
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Teşekkürler konuya cevap gelmedi sandım ayrı bir soru ekleyeceğim aynı konuya şaşırma yani tekrar konu açmak istemedim
hocam yaptığınız yanlış ama yeni konu açmanız gerekiyor böyle durumlarda
nihayetinde bu konular internette kalıyor ve aynı sorunları yaşayan insanlar bu konuları okuyarak çözüm buluyorlar.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,255
İsim
Sinan Aba

Wanda Maximoff

80+ Bronze

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,826
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Teşekkür ederim sana da iyi geceler emeğinizi de çalmış gibi oldum verdiğiniz cevap sadece bana kaldı özür dilerim
ne gereği var hocam özür dileyecek bir şey yapmadınız. :D
teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom