Wanda Maximoff
80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar
Sekiro nasıl bir oyun oynanır mı sarıyor mu
Son düzenleme:
Teşekkürler konuya cevap gelmedi sandım ayrı bir soru ekleyeceğim aynı konuya şaşırma yani tekrar konu açmak istemedimCod HQ bir servistir. Icerisinde Warzone, CoD MW2-MW3 Multiplayer ve CoD MW2-MW3 hikaye modlari falan bulunuyor.
Steamden indiriyorsan kutuphaneden oyunun sayfasina gelip sagda bulunan ayar tusuna tikla. Ozelliklere gel. Solda DLC kismi var. O kisma gel. Indirmek istemedigin dosyalarin tiklerini kaldir, indirmek istediklerininki kalsin. Bu sayede dosya boyutunu dusurebilirsin.
hocam yaptığınız yanlış ama yeni konu açmanız gerekiyor böyle durumlardaTeşekkürler konuya cevap gelmedi sandım ayrı bir soru ekleyeceğim aynı konuya şaşırma yani tekrar konu açmak istemedim
Bilmiyordum nasıl düzeltebilirimhocam yaptığınız yanlış ama yeni konu açmanız gerekiyor böyle durumlarda
nihayetinde bu konular internette kalıyor ve aynı sorunları yaşayan insanlar bu konuları okuyarak çözüm buluyorlar.
Yapacak bir şey yok hocam bundan sonraki konularda dikkat edersiniz.Pa
Bilmiyordum nasıl düzeltebilirim
Oynanır ama zor oyun.Merhaba arkadaşlar
Yanlışı hatalı bir şey olduğunu bilsem yeni konu açardım ki daha kolay yeni konu açmakYapacak bir şey yok hocam bundan sonraki konularda dikkat edersiniz.
canınız sağ olsunYanlışı hatalı bir şey olduğunu bilsem yeni konu açardım ki daha kolay yeni konu açmak
Teşekkür ederim sana da iyi geceler emeğinizi de çalmış gibi oldum verdiğiniz cevap sadece bana kaldı özür dilerimcanınız sağ olsun
iyi geceler. iyi forumlar.
Oyun kolum var olmaz mıOynanır ama zor oyun.
ne gereği var hocam özür dileyecek bir şey yapmadınız.Teşekkür ederim sana da iyi geceler emeğinizi de çalmış gibi oldum verdiğiniz cevap sadece bana kaldı özür dilerim
Özellikle demir elo hesabım var LoL de keyfi o eloda maç atıyorum kaldırmaz mıMental kaldırırsa oynanır.