Neler Yeni

Sekiro™ Shadows Die Twice 60 fps sorunu.

Kurapikki

80+ Bronze
Merhabalar.
Başlıkta belirttiğim oyunda sanırım playstationa çıkma durumundan dolayı 60 fps cap var. Oyun içi ayarlardan kaldıramıyorum. Amd softwareden'de yaptığım ayarlar hiçbir işe yaramıyor.
https://www.nexusmods.com/sekiro/mods/13?tab=files&file_id=2620 linkteki sitedeki mod sorunu çözüyormuş sanırım ama sitenin ismini ilk defa görüyorum.
Site ve mod güvenilir midir? Cap sorununu çözmenin başka yolu var mı?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
En bilindik mod sitesi bu bazı oyunlar için intro atlama modunu kullanıyorum henüz bir sıkıntı yaşamadım güvenebilirsiniz

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Kaira Bilgic
Merhabalar.
Başlıkta belirttiğim oyunda sanırım playstationa çıkma durumundan dolayı 60 fps cap var. Oyun içi ayarlardan kaldıramıyorum. Amd softwareden'de yaptığım ayarlar hiçbir işe yaramıyor.
https://www.nexusmods.com/sekiro/mods/13?tab=files&file_id=2620 linkteki sitedeki mod sorunu çözüyormuş sanırım ama sitenin ismini ilk defa görüyorum.
Evet çok iyi site

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Merhabalar.
nexusmods mod kısmında tanrı seviyesindedir en garip oyunlara kadar mod bulabilirsin ve skyrim için harika bir sitedir skyrim mod kısmına girsen indirmeler milyonları geçiyor site harika bende witcher 3 modlamak için kullandım ama bu modu bilmiyorum çalışır mı sekiro oynamadım

Kurapikki

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En bilindik mod sitesi bu bazı oyunlar için intro atlama modunu kullanıyorum henüz bir sıkıntı yaşamadım güvenebilirsiniz
nexusmods mod kısmında tanrı seviyesindedir en garip oyunlara kadar mod bulabilirsin ve skyrim için harika bir sitedir skyrim mod kısmına girsen indirmeler milyonları geçiyor site harika bende witcher 3 modlamak için kullandım ama bu modu bilmiyorum çalışır mı sekiro oynamadım
Site güvenilir, mod hakkında bilgim yok.
Evet çok iyi site
Hocam peki indirilen modları nasıl siliyoruz? .exe dosyasını silsek yetiyor mu?

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Zamanında araştırıp şöyle bir şey indirmiştim. Gayet işe yarıyor sizin attığınız ne bilmiyorum da aynısı da olabilir.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    3.3 KB · Hit: 123
Top Bottom