Asus m2n60-am anakartiAnakartta çubuk şeklinde giirşi vardır, nereye hangisi takacağın anakartın üstünde yazar.
Hocam sizin kendiniz bulmanız gerek. Yukarıda arkadaşın attığı fotoğraftaki pinleri sizin anakartta arayın.Menim fotografimda onu gostere bilirmisiniz ? Anlamadim usb 5 6 ,usb 7 8, usb 9 1 Ø var birde panel yazan hangisine takiyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus m2n60-am anakarti
Pwki bilgisyarin acilmamasi bundanmi kaynakli ? YoksaHocam sizin kendiniz bulmanız gerek. Yukarıda arkadaşın attığı fotoğraftaki pinleri sizin anakartta arayın.
Onu bulsam zaten yazmazdim fotograf atdim ustune boyle cok biliyorsan bak hangisi onu yazHocam sizin kendiniz bulmanız gerek. Yukarıda arkadaşın attığı fotoğraftaki pinleri sizin anakartta arayın.
kasanın üstündeki güç açma tuşu bu pinlerden birisine bağlı o pini anakartta gerekli yere takmazsan bilgisayara güç veremezsin.Pwki bilgisyarin acilmamasi bundanmi kaynakli ? Yoksa
Onu bulsam zaten yazmazdim fotograf atdim ustune boyle cok biliyorsan bak hangisi onu yaz
10 yillik ana kart cok eski hayr kitapcigi kalmiyorAnakartın kitapçığı varsa hepsini gösteriyor. Tek detay, yön olarak yazının olduğu yere yazılı kısmın gelmesi.
Kendi üstünde de mi yazmıyor, anakartta da baskı şeklinde olur genelde.10 yillik ana kart cok eski hayr kitapcigi kalmiyor
Malesef yazmiyor ya da ben anlamiyomKendi üstünde de mi yazmıyor, anakartta da baskı şeklinde olur genelde.
İşaretli kısımda hdled,reset,pled diye yazan kısımlara uygun şekilde takacaksınMalesef yazmiyor ya da ben anlamiyom
Oyle yapiyom yinede olmuyorİşaretli kısımda hdled,reset,pled diye yazan kısımlara uygun şekilde takacaksın