Bünyamina
80+ Platinum
biraz pahalı değil mi diyorum sen benle tartışıyorsunİhtiyacı olan alsın diye paylaşıyoruz amacınız nedir çözemedim herkesmi denk getirsin yani?
biraz pahalı değil mi diyorum sen benle tartışıyorsunİhtiyacı olan alsın diye paylaşıyoruz amacınız nedir çözemedim herkesmi denk getirsin yani?
Yeni seri bu hocam aynı ürünü daha ucuza bulma şansınız yok.biraz pahalı değil mi diyorum sen benle tartışıyorsun
anında almak istiyorsan evet daha ucuza bulamayabilirsinizYeni seri bu hocam aynı ürünü daha ucuza bulma şansınız yok.
Uygunsa onu alabilirsin, benim attığım şey yeni seri selpak neyse size laf anlatamam istediğiniz gibi yazın ihtiyacı olan alsın gerisini takmıyorum, iyi akşamlar...bu daha uygun değilmi ayrıca https://www.hepsiburada.com/selpak-...idi-16-li-p-HBCV000021ZFOX?magaza=Hepsiburada
Hangi market?Markette 32li 3 katlı Familia tuvalet kağıdı 89TL bunu almak yerine onu tercih ediyorum.
neden bu kadar agresifsin ?Şuan varmı ? varsa link atın Tr de 1 günde zam geliyor siz kaç gün öncesini atiyorsunuz eskiyi bırakın An'a gelin.
Yunus Market hocamHangi market?
Derdi sizinle değil kendiyle, boşverin.neden bu kadar agresifsin ?
Derdi sizinle değil kendiyle, boşverin.
Yeni seri olunca kıçı pamuk gibi yapıyormuş
Arkadaşlar eski seride totoda renk atma gibi sorunlar yapıyordu. Yeni seride bu gibi kronik sorunları tamamen gidermişler.
Sizin gibilerle zor, birisi bir şey paylaşınca üstüne yürüyorsunuz az insan olunda siz de bişey paylaşın bizde faydalanalım yazık kafanıza.neden bu kadar agresifsin ?