sen prime csgoda hile yapıp ban yiyen bir işsizsin

marilyn

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,726
1609494048285.png
17 LEVEL 2020 madalyası lan eleman 16 raunt boyunca kafamıza kafamıza vuran sonra ağlamayın ne hilesi diye annemize söven eleman işte görüyorsunuz sen prime cs de hile açacak kadar alcak bir insansın 16-2 yenildik senin yüzünden rankım artmıyor birde anti banım var diyip geçiştiriyor güzel anti banmış kardeşim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

csgo neden karşı takım içimizden geçtikten sonra ban atıyor ? çok saçma ve yenilgi hala duruyor acilen bi yöntem bulmalılar

konu yeri yanlış ise kusra bakmayın ama aşşırı derecede sinirliyim şu anda legit oynasa neyse legit de oynamıyor

dırrii

Alıntıyı görüntüle17 LEVEL 2020 madalyası lan eleman 16 raunt boyunca kafamıza kafamıza vuran sonra ağlamayın ne hilesi diye annemize söven eleman işte görüyorsunuz sen prime cs de hile açacak kadar alcak bir insansın 16-2 yenildik senin yüzünden rankım artmıyor birde anti banım var diyip geçiştiriyor güzel anti banmış kardeşim :D

csgo neden karşı takım içimizden geçtikten sonra ban atıyor ? çok saçma ve yenilgi hala duruyor acilen bi yöntem bulmalılar

konu yeri yanlış ise kusra bakmayın ama aşşırı derecede sinirliyim şu anda legit oynasa neyse legit de oynamıyor
vac olmadan her reportladığına nasıl ban atsınlar ben toxic oynuyo diye raporluyorum adamı mesela

vac olmadan her reportladığına nasıl ban atsınlar ben toxic oynuyo diye raporluyorum adamı mesela
hile yaptıktan sonra ban atıyor vac battleye gibi sistemler ile yapmasınıda engelliyor kalkışırsan bilgileri gönderiyor ve oto ban atıyor

bu gün diğer reko maçına girdim ve spin bot geldi ama ne leş bir hiledir 10-10 du çok zorladılar 16-10 yendik yetmedi hilesi QWE:qWeq

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,624
Üyeler
174,005
Son üye
Zayberk
Geri