Neler Yeni

İnceleme Sennheiser HD400S İncelemesi (Aliexpress)

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Aliexpress üzerinden almış olduğum Sennheiser HD400S dün elime ulaştı
Ürün orijinal, almış olduğım link: https://tr.aliexpress.com/item/1005001941112256.html
Kulaklığı 27$'a aldım kutunun üzerine 10$ yazılmıştı ancak 70tl vergi çıktı kulaklık elime geçtiğinde kutuya baktım gümrükte açılmış ve 40$ yazılmış

Kulaklığın Kutusu
Kutuyu daha büyük bekliyordum ancak tahminimden çok daha küçük çıktı, ürün tam 3 koli ile paketlenmişti, koliler iç içe geçirilmişti

20210323_224352 (1).jpg

Kulaklığın Görünüşü/Ergonomisi
Kulaklık beklediğimden daha küçüktü, kulak pedlerini de daha büyük bekliyordum hatta kulaklığı elime ilk aldığımda bu kulaklık kulağımı nasıl kaplayacak diye düşünüyordum ancak kulaklığı takınca gerçektende kulağımı tamamen içine aldı, pedleri gayet yumuşak 6 saattir kulaklığı hiç çıkarmadan kullanıyorum hala kafamda/kulağımda terleme,ağırı tarzı hiçbir şey yok kulaklık gayet rahat

20210323_224001 (1).jpg
20210323_224053 (1).jpg

20210323_224146 (1).jpg

Kulaklığın Ses İzolasyonu
Ses izolasyonu gayet iyi dışarıdaki sesleri çok az bir şekilde duyuyoruz aynı şekilde ses şiddeti %80'e çıkana kadar dışarıya zerre ses vermiyor, %80-%100 arasında ise yanınızdaki bir kişi şarkı dinlediğinizi anlayabilir ancak şarkı sözlerini vs. anlayamaz.

Kutunun içinden bir adet taşıma bezi çıkıyor

20210323_224257 (1).jpg

Bağlantı
20210323_224201 (1).jpg

20210323_224132 (1).jpg
Kulaklık 3,5mm jack girişiyle bağlanıyor, kulaklığa taktığımız jack kilitlenebilir özelliğe sahip.

Ses kalitesi gerçekten muazzam,kaliteli sesler veriyor, bassları ne çok iyi ne çok kötü böyle tam ortada bir yerde.
Teknik Özellikleri
Renk: Siyah
Empedans: 18 Ω
Frekans Aralığı (Hoparlör): 18-20,000 Hz (-10 dB)
Frekans Aralığı (Mikrofon): 100-10,000 Hz (-10 dB)
Ses Basınç Seviyesi: 120 dB @ 1 kHz, 1V RMS
Toplam Harmonik Bozulma (THD): <0.5 % (1 kHz, 100 dB SPL)
Kapsül Tipi: Kulak Çevreleyen
Takma Şekli: Kafa Üstü
Mikrofon Türü: Omni Directional / Çok Yönlü
Mikrofon Duyarlılığı: 44dbV/Pa
Jak Girişi: 1X3.5mm
Kablo Uzunluğu: 1.4 m
Sürücü Tipi: Dinamik
Ağırlık: 217 g
(https://www.sennheiser.com.tr/products/sennheiser-hd-400s-siyah-kafa-ustu-kulaklik)

Gelelim Alınabilirlik Durumuna
Aliexpress üzerinden toplamda 300Tl ye almış bulunmaktayım Ülkemizde en ucuza hepsiburada.com üzerinden 600Tl ye satılmakta Sennheiser'in kendi sitesinde ise 750Tl gibi bir fiyatı var.
Açıkcası kulaklığı çok sevdim kablosu birbirine dolaşmıyor değişik bir malzemeden yapmışlar, kablosu ince ama gerçekten sağlam baya çekiştirdim kablosunu hiçbir şey olmadı.
Kulaklık katlanabiliyor, taşıma beziylede çok rahatça taşıyabiliyoruz ipide gayet uzun omuza falan takılabiliyor.
Ben kulaklıktan memnunum 6 günde Çinden Türkiyeye geldi yaklaşık 9 gün İstanbulda bekledi, ürün sonrasında gümrüğe geçti İstanbuldan Ankaraya 1 gün içinde geldi, haftasonuna denk geldiğinden ürünü pazartesi günü teslim alabildim. Kulaklığı herkese öneririm 300Tl gibi bir fiyat için (size daha az vergi çıkabilir) çok kaliteli bir kulaklık.
Bu arada bu ilk incelemem umarım faydalı olmuştur :)

Son düzenleme:

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Hayırlı olsun hocam :)

Ellerinize sağlık.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Aliexpress üzerinden almış olduğum Sennheiser HD400S dün elime ulaştı
Ürün orijinal, almış olduğım link: https://tr.aliexpress.com/item/1005001941112256.html
Kulaklığı 27$'a aldım kutunun üzerine 10$ yazılmıştı ancak 70tl vergi çıktı kulaklık elime geçtiğinde kutuya baktım gümrükte açılmış ve 40$ yazılmış

Kulaklığın Kutusu
Kutuyu daha büyük bekliyordum ancak tahminimden çok daha küçük çıktı, ürün tam 3 koli ile paketlenmişti, koliler iç içe geçirilmişti

Alıntıyı görüntüle

Kulaklığın Görünüşü/Ergonomisi
Kulaklık beklediğimden daha küçüktü, kulak pedlerini de daha büyük bekliyordum hatta kulaklığı elime ilk aldığımda bu kulaklık kulağımı nasıl kaplayacak diye düşünüyordum ancak kulaklığı takınca gerçektende kulağımı tamamen içine aldı, pedleri gayet yumuşak 6 saattir kulaklığı hiç çıkarmadan kullanıyorum hala kafamda/kulağımda terleme,ağırı tarzı hiçbir şey yok kulaklık gayet rahat

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Kulaklığın Ses İzolasyonu
Ses izolasyonu gayet iyi dışarıdaki sesleri çok az bir şekilde duyuyoruz aynı şekilde ses şiddeti %80'e çıkana kadar dışarıya zerre ses vermiyor, %80-%100 arasında ise yanınızdaki bir kişi şarkı dinlediğinizi anlayabilir ancak şarkı sözlerini vs. anlayamaz.

Kutunun içinden bir adet taşıma bezi çıkıyor
Kulaklık 3,5mm jack girişiyle bağlanıyor, kulaklığa taktığımız jack kilitlenebilir özelliğe sahip.

Ses kalitesi gerçekten muazzam,kaliteli sesler veriyor, bassları ne çok iyi ne çok kötü böyle tam ortada bir yerde.
Teknik Özellikleri
Renk: Siyah
Empedans: 18 Ω
Frekans Aralığı (Hoparlör): 18-20,000 Hz (-10 dB)
Frekans Aralığı (Mikrofon): 100-10,000 Hz (-10 dB)
Ses Basınç Seviyesi: 120 dB @ 1 kHz, 1V RMS
Toplam Harmonik Bozulma (THD): <0.5 % (1 kHz, 100 dB SPL)
Kapsül Tipi: Kulak Çevreleyen
Takma Şekli: Kafa Üstü
Mikrofon Türü: Omni Directional / Çok Yönlü
Mikrofon Duyarlılığı: 44dbV/Pa
Jak Girişi: 1X3.5mm
Kablo Uzunluğu: 1.4 m
Sürücü Tipi: Dinamik
Ağırlık: 217 g
(https://www.sennheiser.com.tr/products/sennheiser-hd-400s-siyah-kafa-ustu-kulaklik)

Gelelim Alınabilirlik Durumuna
Aliexpress üzerinden toplamda 300Tl ye almış bulunmaktayım Ülkemizde en ucuza hepsiburada.com üzerinden 600Tl ye satılmakta Sennheiser'in kendi sitesinde ise 750Tl gibi bir fiyatı var.
Açıkcası kulaklığı çok sevdim kablosu birbirine dolaşmıyor değişik bir malzemeden yapmışlar, kablosu ince ama gerçekten sağlam baya çekiştirdim kablosunu hiçbir şey olmadı.
Kulaklık katlanabiliyor, taşıma beziylede çok rahatça taşıyabiliyoruz ipide gayet uzun omuza falan takılabiliyor.
Ben kulaklıktan memnunum 6 günde Çinden Türkiyeye geldi yaklaşık 9 gün İstanbulda bekledi, ürün sonrasında gümrüğe geçti İstanbuldan Ankaraya 1 gün içinde geldi, haftasonuna denk geldiğinden ürünü pazartesi günü teslim alabildim. Kulaklığı herkese öneririm 300Tl gibi bir fiyat için (size daha az vergi çıkabilir) çok kaliteli bir kulaklık.
Bu arada bu ilk incelemem umarım faydalı olmuştur :)

Hayırlı olsun.
Elinize sağlık.

oEnesQlf

80+ Silver
Hayırlı olsun.
Eline sağlık.

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
Eline sağlık.
Bende almayı düşünüyordum ama Türkiye'deki fiyatı çok pahalıydı. Bu rehber almama vesile olmuş olabilir.:)

Top Bottom