Neler Yeni

Şenol hoca alıştırmalarla matematik serisi hakkında.

Florida

80+
Arkadaşlar şenol hocanın alıştırmalarla matematik kitabıyla ilgili bir sayfada gezerken şu eleştiri ile karşılaştım:

şenol hoca soruları ve cevapları!​

"Bazı soruların çözümlerinin bazıları neden daha videoda anlatılmayan bilgi ve yöntemlerle oluyor? Videoda konu anlatımında ismi dahi geçmeyen şeyleri öğrenmeden soruyu çözemez buldum kendimi, hele çözüm videolarındaki bayan hemen tak tak çözüp gidiyor asla açıklayıcı değil hele de çözüm yolları katiyen videoda anlatılmamışken."

Arkadaşlar eklemek isterim ki ben de aynı durumdayım videoda anlatılmayan yöntemlerle çözülmesi gereken sorular var örneğin rasyonel sayılarda bazı soruları çözmek için bölme bölünebilme kuralları konusunu bilmenin gerekli olduğunu öğrendim ama bu konuya daha 5 ders var ve bu bana çok vakit ve moral kaybettiriyor maalesef.

Acaba rehber matematiğin matematikle ilk adım kitabını alıp onunla mı devam etsem diyorum sizce ne yapmalıyım gerçekten çok vakit kaybediyorum :(.

Rulep

80+ Gold
bence o kitabı bitir yapamadığın soruda aslında bildiğin ama hatırlamadığın konu olduğu için o soruyu boş bırak çözümünü izle

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bu çoğu yerde aynı maalesef. Kitap için maddi durumunuz varsa rehber matematiği bir de deneyin isterseniz.

Florida

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Antrenmanlarla matematik 1 nasıldır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence o kitabı bitir yapamadığın soruda aslında bildiğin ama hatırlamadığın konu olduğu için o soruyu boş bırak çözümünü izle
Çok vakit kaybettiriyor sorunun ileriki konuyu bilmem gerektiğini anlayana kadar hiç faydası olmuyor.

Rulep

80+ Gold
Antrenmanlarla matematik 1 nasıldır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok vakit kaybettiriyor sorunun ileriki konuyu bilmem gerektiğini anlayana kadar hiç faydası olmuyor.
güzel kitap antrenmanlarla mat hiç bilmeyenler için seviyeniz nasıl

Rulep

80+ Gold

Florida

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o zmn alınır ayrıyaten sıfır karekökte alabilirsin kitapçıda incele hangisi işine geliyorsa onu alabilirsin
Karekök sıfır ve antrenman mat çok öneriliyor araştırmalarıma göre hiç temeli olmayanlara. Hangisini alsam acaba?

Rulep

80+ Gold
Karekök sıfır ve antrenman mat çok öneriliyor araştırmalarıma göre hiç temeli olmayanlara. Hangisini alsam acaba?
kitapçıda incele artık soru sayısı daha fazladır fiyatı daha uygundur ve bilm çözümü falan uygulaması varsa dinle belki biri daha iyi anlatıyordur

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Bi an T.D şenol anladım :D

Florida

80+
kitapçıda incele artık soru sayısı daha fazladır fiyatı daha uygundur ve bilm çözümü falan uygulaması varsa dinle belki biri daha iyi anlatıyordur
Youtube dan baktım içeriklerine Antrenmanlarla matematik daha uygun geldi Teşekkür ederim yardımın için.

Top Bottom