Oraya sadece fitnessına 7 ay gittim tanıdık diye 1 ay boksuna gittim orda verilen eğitim o kadar kötüki anlatamam boksu hiç bilmeyen biri hiçbirşey öğrenemez emin ol kendisini bizzat tanıyorum tanımama rağmen iyi falan demiyrum daha iyi eğitim veren yerler var onlara gitSelam ben boksa başlamak istiyorum burası nasıldır giden varmı daha önce
ben 7 yıldır boks yapmaktayım o kadar saçma şeyler yaptırıyorlarki sürekli aynı şeyler sağ sol direk kroşe aparkat sürekli bu kombinasyonu yaptırıyolar uzun lafın kısası GİTMEOraya sadece fitnessına 7 ay gittim tanıdık diye 1 ay boksuna gittim orda verilen eğitim o kadar kötüki anlatamam boksu hiç bilmeyen biri hiçbirşey öğrenemez emin ol kendisini bizzat tanıyorum tanımama rağmen iyi falan demiyrum daha iyi eğitim veren yerler var onlara git
İsmi pek hoş değil gibi, biraz daha belediyeye bağlı standart yerlere yönelin derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani sanki spor değil de sokak dövüşüne hazırlayan bir yer adı gibi ve çoğu zaman da durumlar böyle oluyor, Taekwondoda bolca gördüm bu tarz yerleri.
teşekkürlerOraya sadece fitnessına 7 ay gittim tanıdık diye 1 ay boksuna gittim orda verilen eğitim o kadar kötüki anlatamam boksu hiç bilmeyen biri hiçbirşey öğrenemez emin ol kendisini bizzat tanıyorum tanımama rağmen iyi falan demiyrum daha iyi eğitim veren yerler var onlara git
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben 7 yıldır boks yapmaktayım o kadar saçma şeyler yaptırıyorlarki sürekli aynı şeyler sağ sol direk kroşe aparkat sürekli bu kombinasyonu yaptırıyolar uzun lafın kısası GİTME