Neler Yeni

Series S için 3.5 mm kulaklık 500-1000 tl bütçe

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Bütçe
1000
Arkadaşlar merhaba ben şimdi Series S ile klavye mouse kullanarak warzone oynamayı seviyorum, şimdi 3.5 mm kulaklık alıp bunu controller a takınca sesleri duyabilecek miyim ? sonuçta klavye ve mouse ile oynadığım için controller kendini otomatik olarak kapatacak ? O zaman da konu wireless x box kulaklığına geliyor lakin warzone gibi bir oyun da kablosuz kulaklığın gecikmesi beni kesinlikle kanser edecek, gecikme sorunu yaşatmayacak kablosuz kulaklıklar da 1000 tl bütçeyi aşıyor, kafam karıştı açıkcası, ayrıca 2-3 ay içinde para biriktirince Series S i satıp 10-15k arası bir kasa alacağım, o yüzden kulaklığın pcde de çalışması çok onemli, şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba ben şimdi Series S ile klavye mouse kullanarak warzone oynamayı seviyorum, şimdi 3.5 mm kulaklık alıp bunu controller a takınca sesleri duyabilecek miyim ? sonuçta klavye ve mouse ile oynadığım için controller kendini otomatik olarak kapatacak ? O zaman da konu wireless x box kulaklığına geliyor lakin warzone gibi bir oyun da kablosuz kulaklığın gecikmesi beni kesinlikle kanser edecek, gecikme sorunu yaşatmayacak kablosuz kulaklıklar da 1000 TL bütçeyi aşıyor, kafam karıştı açıkcası, ayrıca 2-3 ay içinde para biriktirince Series S i satıp 10-15k arası bir kasa alacağım, o yüzden kulaklığın pcde de çalışması çok onemli, şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Kontrolcüye bağla sorun olmaz. Ses verdiği için kendini kapatmaz kol ama yine biraz gecikme olur sonuçta o kol da kablosuz olarak konsola bağlı 😀

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kontrolcüye bağla sorun olmaz. Ses verdiği için kendini kapatmaz kol ama yine biraz gecikme olur sonuçta o kol da kablosuz olarak konsola bağlı 😀
peki kolu konsola kablo ile baglarsam sorun cozulur mu :D

Top Bottom