Neler Yeni

Series s mi yoksa yeni pc mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
Arkadaşlar ps4 slimi satıp üstüne azıcık para koyup series s almak mı yoksa yazın çalışıp üstüne fazla para koyup yeni pc almak mı, şuan ki pcm eski baya sadece googlea giriyor bide LoL oynatiyor sizce hangisi daha mantıklı ?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
pc her işini görür , series s ise sadece oyun oynatır bence pc al

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,988
İsim
Oğuz Oğuz
Valla bütçeniz 5k ise series s öneririrm. O bütçeye apu var sadece. Ama ekran kartlı bir sisteme bütçem yetiyor derseniz pc daha iyi.
Series s daha çok oyun amaçlı ve işini çok iyi yapıyor.
Yani açamadığı oyun yok.
Ama burda arkadaş kitlenizde önemli.
Bende series s vardı. Bütün arkadaşlarım pc de olduğu için çok sıkıldım sattım.
Sizinde yoksa yalnızlık çekersiniz.
Birde cs, valo, lol oynuyorsanız öyle oyunlar yok.
Gamepadden shooter oyunları da beceremiyordum. O yüzden forza ve fifa oynadım sadece.
Böyle nedenleri düşünün. Sizin için hangisi iyiyse ona yönelin.

CVS06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Batuhan Çavuş
Valla bütçeniz 5k ise series s öneririrm. O bütçeye apu var sadece. Ama ekran kartlı bir sisteme bütçem yetiyor derseniz pc daha iyi.
Series s daha çok oyun amaçlı ve işini çok iyi yapıyor.
Yani açamadığı oyun yok.
Ama burda arkadaş kitlenizde önemli.
Bende series s vardı. Bütün arkadaşlarım pc de olduğu için çok sıkıldım sattım.
Sizinde yoksa yalnızlık çekersiniz.
Birde cs, valo, lol oynuyorsanız öyle oyunlar yok.
Gamepadden shooter oyunları da beceremiyordum. O yüzden forza ve fifa oynadım sadece.
Böyle nedenleri düşünün. Sizin için hangisi iyiyse ona yönelin.
Cross-play oyunlar var fortnite gibi yani bütün platformlardan oynayabiliyorsun bende xbox kullanıyorum ve pc den,ps den oynayan arkadaşlarımla beraber fortnite oynuyoruz ayrıca arkadaşın olmasa bile oyunlarda otomatik takım arkadaşı bulma var yani bence bu konuda pek sıkıntı çekmez ama haklısınız xbox'da sadece oyun oynanıyor pc'de ise her türlü işini yapabilirsin.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,988
İsim
Oğuz Oğuz
Cross-play oyunlar var fortnite gibi yani bütün platformlardan oynayabiliyorsun bende xbox kullanıyorum ve pc den,ps den oynayan arkadaşlarımla beraber fortnite oynuyoruz ayrıca arkadaşın olmasa bile oyunlarda otomatik takım arkadaşı bulma var yani bence bu konuda pek sıkıntı çekmez ama haklısınız xbox'da sadece oyun oynanıyor pc'de ise her türlü işini yapabilirsin.
Rocket league, microsoft oyunları, bf2042, fortnite var. Bunlar harici hiçbir oyunu oynayamaz. Mesela ets2, işte forest gibi. Arkadaşlarının ne oynadığına göre değişir.
Veya kendi ne oynamak istiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında xbox daha ucuz ama ailemle konuştum,game passi falan anlattım xbox da PlayStation gibi bir konsol markası dedim game passde 30 TL'ye 200 TL'den pahalı oyunları oynayabiliyorsun dedim ama biraz geri kafalılar PlayStationdan başka bişeye para vermeyiz diyorlar sanırım yazın çalışıp öyle pc alacağım inşallah fiyatlar azıcık da olsun düşer.

Caelius

80+ Silver
Arkadaşlar ps4 slimi satıp üstüne azıcık para koyup series s almak mı yoksa yazın çalışıp üstüne fazla para koyup yeni pc almak mı, şuan ki pcm eski baya sadece googlea giriyor bide LoL oynatiyor sizce hangisi daha mantıklı ?
series s al bu zamanda pc almak cok zor series s le her istedigini oynayabilirsin rahat bi sekilde

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Beklentinin ne olduğuna göre değişir. Ben arkadaşlarımla birlikte online veya multiplayer oyun oynamayı seviyorum. Ps4'üm ve pc'im vardı. ps4'ü hiç açmadım bile. Sadece eve misafir geldiğinde(nadiren) fifa atmak için açıyordum. Ama bütün günüm bilgisayarda geçiyordu. Lol PUBG csgo tarzı oyunlar oynuyorduk.

Pandemi zamanında da online dersler ve ödevleri ps4ten yapamazdim. Elimdeki telefonda kasıyor zaten buradan da çok zahmet çekerdim bu yüzden de pc olması daha iyi oldu. Şimdi de nostaljiye döndük metin2 pvp oynuyoruz mesela.

Uzun lafın kısası beklentiye göre değişir hocam. Ben konsol sahibiyken yüzüne bakmıyordum. Şuan 'konsol al bak sabit fps yüksek kalite oyun oynarsın' diyenler olabilir ama senin istediğin açıp oyun oynayıp kapatmak mı? Veya hangi oyunları oynamak? Arkadaşlarınla oynamak mı, tek başına oynamak mi? Her şey sizin ne istediğinize göre değişir. Benim şuan param olsa ve elimde oyun oynayacak cihaz olmasa yine pc alırdım. Çünkü arkadaşlarımla oynamayı seviyorum (hepsinde pc var). Ödevler vs içinde lazım oluyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Aslında xbox daha ucuz ama ailemle konuştum,game passi falan anlattım xbox da PlayStation gibi bir konsol markası dedim game passde 30 TL'ye 200 TL'den pahalı oyunları oynayabiliyorsun dedim ama biraz geri kafalılar PlayStationdan başka bişeye para vermeyiz diyorlar sanırım yazın çalışıp öyle pc alacağım inşallah fiyatlar azıcık da olsun düşer.
xbox'ı anlatırken Microsoft ismini beraberinde dile getirdin mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
xbox'ı anlatırken Microsoft ismini beraberinde dile getirdin mi?
Aa mantıklı bu akşam herkes gelsin video falan açıcam game passle alakalı bide Microsoft windowsu yapan adamların dicem olmazsa bilgili birisiyle konuştururum artık yapacak bişey yok .

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ömer Güney
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik ürünler.oyun konsolları vb
Instagram
mkayraguney
Pc her zaman iyidir

Top Bottom