ASUS RX 6750 XT STRIX OC |
---|
ROG bu serilerde müthiş ama pahalı. En iyisi dersen büyük ihtimalle budur, değilse bile en iyilerdendir. Ama orta seviye neredeyse hiçbir 6750XT ısınma sorunu yaşanmayacak soğutmalara sahip.Merhaba donanım arşivini izleyip seven birisi olarak buraya geldim.
Rx 6750xt kartlı bir pc toplamayı düşünüyorum ve bu kartın en serin çalışan modelini sizlere sormak istedim.
Çok saol.ROG bu serilerde müthiş ama pahalı. En iyisi dersen büyük ihtimalle budur, değilse bile en iyilerdendir. Ama orta seviye neredeyse hiçbir 6750XT ısınma sorunu yaşanmayacak soğutmalara sahip.
Çok saol.
Powercolor Red Devil serisi de baya iyi, şimdi aklıma geldi onu da ekleyim.Çok saol.
Dual 6700xt Max 64 derece gördümMerhaba donanım arşivini izleyip seven birisi olarak buraya geldim.
Rx 6750xt kartlı bir pc toplamayı düşünüyorum ve bu kartın en serin çalışan modelini sizlere sormak istedim.
Bütçen 41 bin lira değil dimi ?Çok saol.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok saol.
750 de yok diye biliyorum red dvilPowercolor Red Devil serisi de baya iyi, şimdi aklıma geldi onu da ekleyim.
Var.750 de yok diye biliyorum red dvil
Bütcem 41 bin lira evet ve 750 de devil var markalari biliyorum sadece daha calıştıran birtane ariyorumBütçen 41 bin lira değil dimi ?
750 de yok diye biliyorum red dvil
64 iyi bir değer mi bir ekran kartı icinDual 6700xt Max 64 derece gördüm
Daha ne istiyorsun 40 filan mı hocam güçlü kartlar bunlar en serinide red devil ve 41k lık sistemde 13900k filan dizmiyorsan alınmazBütcem 41 bin lira evet ve 750 de devil var markalari biliyorum sadece daha calıştıran birtane ariyorum
64 iyi bir değer mi bir ekran kartı icin
Euro fiyatı olarak çevirdim tam doğrumu bilmiyorum ve o fiyata 4070ti alınacağını da sanmiyorumDaha ne istiyorsun 40 filan mı hocam güçlü kartlar bunlar en serinide red devil ve 41k lık sistemde 13900k filan dizmiyorsan alınmaz
7600/13600k
4070ti al.
Arkadaşım aldı itopyadan hocam daha yeni.Euro fiyatı olarak çevirdim tam doğrumu bilmiyorum ve o fiyata 4070ti alınacağını da sanmiyorum
Vallaha ben itopya falan cok bilmiyorum indirim falan vardi ondan olabilir galiba ben yurt dışında yaşadığım icinArkadaşım aldı itopyadan hocam daha yeni.