Neler Yeni

serverkurma.com Uzak Durun

wache2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Furkan
İş veya oyun için VDS alacak arkadaşlara firmayla yaşadığım durumdan bahsedeceğim. Açıkçası almayı düşünen varsa da bir daha düşünür.

08/05/2023 tarihinde sabah saat 10-11 civarlarında 250tl gibi bir fiyata tekabül eden UBUNTU 22.04 sistem siparişi verdim. Sipariş verildikten 24 saat sonra elime ulaştı. Yani 09/05/2023 tarihinde saat öğlen 12 civarlarında. Sisteme baktığımda Windows 2019 kurduklarını gördüm. Sorunu gördüğüm gibi de ticket gönderdim. Aynı gün 17.00 civarlarında da hala gönderdiğim ticketa da bir cevap alamayınca canlı desteğe sorunumu yazdım. Kendileri de ekip arkadaşlarına konuyu ilettiklerini ve hemen geri dönüş yapacaklarını söylediler.

Hemen yapacakları geri dönüşü 24 saat sonrasında yani 10/05/2023 tarihinde öğlen yaptılar. Geri dönüşte makineyi tekrardan kuracaklarını ve siparişe uygun hale getireceklerini, işlemlerin başladığını belirttiler.

Şuan tarih 11/05/2023 yani işlemlerin başlamasından bu yana 24 saat daha geçti fakat basit bir sistemi halen kuramadılar.

4 koca gündür sistemi bekliyorum. Böyle rezillik olamaz. Bu gibi firmalardan para iadesi almakta ölümdür. Bilenler bilir.

exceltr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Tuğrul Özdevrim
Geçmiş olsun, hiç sevmiyorum bu vds sitelerindeki ticket sistemini.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
İş veya oyun için VDS alacak arkadaşlara firmayla yaşadığım durumdan bahsedeceğim. Açıkçası almayı düşünen varsa da bir daha düşünür.

08/05/2023 tarihinde sabah saat 10-11 civarlarında 250tl gibi bir fiyata tekabül eden UBUNTU 22.04 sistem siparişi verdim. Sipariş verildikten 24 saat sonra elime ulaştı. Yani 09/05/2023 tarihinde saat öğlen 12 civarlarında. Sisteme baktığımda Windows 2019 kurduklarını gördüm. Sorunu gördüğüm gibi de ticket gönderdim. Aynı gün 17.00 civarlarında da hala gönderdiğim ticketa da bir cevap alamayınca canlı desteğe sorunumu yazdım. Kendileri de ekip arkadaşlarına konuyu ilettiklerini ve hemen geri dönüş yapacaklarını söylediler.

Hemen yapacakları geri dönüşü 24 saat sonrasında yani 10/05/2023 tarihinde öğlen yaptılar. Geri dönüşte makineyi tekrardan kuracaklarını ve siparişe uygun hale getireceklerini, işlemlerin başladığını belirttiler.

Şuan tarih 11/05/2023 yani işlemlerin başlamasından bu yana 24 saat daha geçti fakat basit bir sistemi halen kuramadılar.

4 koca gündür sistemi bekliyorum. Böyle rezillik olamaz. Bu gibi firmalardan para iadesi almakta ölümdür. Bilenler bilir.
5 yıl önce de 12 yıllık tecrübe yazıyordu hala 12 yıllık tecrübe yazıyor :) Serverkurma ile çalışmıştım ellerindeki en üst düzey makinayı kiralamıştım o dönem için o zamanlar Baki vardı o ilgileniyordu her sorunum ile, o yüzden sıkıntı yaşamamıştım çok fazla. Son zamanlarda çevremdeki arkadaşlardan kimse serverkurma ile çalışmıyor.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Daha bilindik ve kaliteli firmalar varken böyle firmaları tercih etmemeniz gerekiyor, odeaweb, hayalhost, poyrazhosting vs.vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
Geçmiş olsun, hiç sevmiyorum bu vds sitelerindeki ticket sistemini.
o sırada riot games in atılan her ticket a en geç 24 saat içinde dönüyor olması
firma var firma var işte

wache2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha bilindik ve kaliteli firmalar varken böyle firmaları tercih etmemeniz gerekiyor, odeaweb, hayalhost, poyrazhosting vs.vs.
Bazı bilindik yayıncılar ile çalışıyor diye denemek istedim açıkçası. Fiyatları da makuldu bir daha tövbe.
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz önce poyrazhostinge baktım da fiyatlar garip bir şekilde inanılmaz ucuz. Başka firmalarda 250tl gibi fiyatlarda satılan ürün bunlarda 60tl. Güvenilirlik durumları nedir bilginiz var mı?

Son düzenleme:

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Bazı bilindik yayıncılar ile çalışıyor diye denemek istedim açıkçası. Fiyatları da makuldu bir daha tövbe.
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz önce poyrazhostinge baktım da fiyatlar garip bir şekilde inanılmaz ucuz. Başka firmalarda 250tl gibi fiyatlarda satılan ürün bunlarda 60tl. Güvenilirlik durumları nedir bilginiz var mı?
14 yıllık firma hocam birkaç defa çalıştım sadece desteğe biraz geç dönüyorlar onun dışı sıkıntı yok.

Şu anda aktif olarak odeaweb ve hayalhostla çalışıyorum ikisine de kefilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,865
Üyeler
160,896
Son üye
choicemite54899
Top Bottom