Neler Yeni

Yardım ServisPoint Ne kadar profesyonel çalışıyor?

Kilitlenme ve görüntü gitmesi yüzünden(No signal, reset atmadan görüntü alamama, klavye, mouse ışığında sönme).Önce anakart ve RAM 2 hafta sonra da işlemci ve ekran kartını ServisPointe vermiştim. Bu bileşenler arasından ekran kartında sorun görülüp, onarım yapıldığı bilgisini almıştım. Tüm bileşenleri eksiksiz aldım fakat kart onarıldı diye belirtildi, ama kartta herhangi bir onarılmış havası yok gibi geldi. Onarımı yapan teknisyenle konuştuğumda onarımı yapıldı, bileşen kontrolcüsü değişti gibi bir şey demişti. Onarıldığından emin olabilirsiniz,"onarıldı "olarak belirtiliyorsa eğer onarmışızdır dedi. Herkese sorduğumda, onarılmıştır güvenebilirsiniz. Onarıldı deyip, onarmama gibi bir şey yapmazlar dediler. Zaten onarılamadığı durumda iade yapıyorlarmış. Evet, şu an bende onardıklarını düşünüyorum fakat ServisPoint gerçekten bu kadar profesyonel mi çalışıyor? Kartta iz bırakmadan? Değiştirdikleri parça öyle dışarıdan gözle değiştiği anlaşılamayacak bir parça olduğu için anlaşılmıyor sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
MehmetAli
Bu çalışan teknisyenin el becerisine bağlı bir şey. Artı olarak kullandığı ekipmanlara da bağlı. İçinizde bir şüphe olmasın onarıldı yazıyorsa onarılmıştır. Siz ginede almadan önce test edin

Sedatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Sedat Şahin
Başkan PC boşta kitleniyor benim senin sorunun tam olarak neydi birde devamlı mavi ekran sorunları alıyordum

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam tamir etmedikleri şeye tamir ettik demezler kolay kolay. Çünkü hem onlar için 2.kez kargo masrafı olur gönderince hem de 2 emekli olur

Top Bottom