Cevahir Paşalıoğlu
80+ Silver
Kilitlenme ve görüntü gitmesi yüzünden(No signal, reset atmadan görüntü alamama, klavye, mouse ışığında sönme).Önce anakart ve RAM 2 hafta sonra da işlemci ve ekran kartını ServisPointe vermiştim. Bu bileşenler arasından ekran kartında sorun görülüp, onarım yapıldığı bilgisini almıştım. Tüm bileşenleri eksiksiz aldım fakat kart onarıldı diye belirtildi, ama kartta herhangi bir onarılmış havası yok gibi geldi. Onarımı yapan teknisyenle konuştuğumda onarımı yapıldı, bileşen kontrolcüsü değişti gibi bir şey demişti. Onarıldığından emin olabilirsiniz,"onarıldı "olarak belirtiliyorsa eğer onarmışızdır dedi. Herkese sorduğumda, onarılmıştır güvenebilirsiniz. Onarıldı deyip, onarmama gibi bir şey yapmazlar dediler. Zaten onarılamadığı durumda iade yapıyorlarmış. Evet, şu an bende onardıklarını düşünüyorum fakat ServisPoint gerçekten bu kadar profesyonel mi çalışıyor? Kartta iz bırakmadan? Değiştirdikleri parça öyle dışarıdan gözle değiştiği anlaşılamayacak bir parça olduğu için anlaşılmıyor sanırım.