Neler Yeni

Yardım Servispoint sorunlu anakartımı 2 dir sorun yok diyip yolluyor

En İyi Cevap
3
Çok geçmiş olsun hocam. THH ye düzgün başvuru yapmayı unutmayın ben bir kere eksik belge yolladığım için haksız bulunmuştum.

Yardımcı olurlar. Bilirkişi ürünü inceler ve ona göre rapor yazar. Rapor sonucuna göre haklı veya haksız bulunup, tarafınıza bilgilendirme yapılır.
Çok geçmiş olsun hocam. THH ye düzgün başvuru yapmayı unutmayın ben bir kere eksik belge yolladığım için haksız bulunmuştum.
eksiksiz bütün herşeyi ile güzelce hazırlanarak başvuracağım hocam teşekkürler

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
eksiksiz bütün herşeyi ile güzelce hazırlanarak başvuracağım hocam teşekkürler
herhangi bir sonuç aldınız mı? ben de sıfır anakartı yolladım. yenisiyle değişmesini istedim. tamir edip yolladılar hem de 2 ay sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu servispoint ne illet bi firma ya ne maile cevap veriyorlar ne bir şeye

NightRose

80+ Bronze
herhangi bir sonuç aldınız mı? ben de sıfır anakartı yolladım. yenisiyle değişmesini istedim. tamir edip yolladılar hem de 2 ay sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu servispoint ne illet bi firma ya ne maile cevap veriyorlar ne bir şeye
Ben de dün anakart yolladım bugün ellerine geçmiş. Gönderdikleri mailde yedek parçalı onarım olursa 7-10 gün sürer gibisinden bildirim yazıyordu. Sizin nasıl 2 ay sürdü?

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Ben de dün anakart yolladım bugün ellerine geçmiş. Gönderdikleri mailde yedek parçalı onarım olursa 7-10 gün sürer gibisinden bildirim yazıyordu. Sizin nasıl 2 ay sürdü?
08.08.22 de gönderdim 11.10 da teslik aldım hocam. ayrıca umarım adres bırakmışsınızdır. benim kargoyu da yanlış adrese benden habersiz yolladılar. kargoya gidip kendim aldım.

NightRose

80+ Bronze
08.08.22 de gönderdim 11.10 da teslik aldım hocam. ayrıca umarım adres bırakmışsınızdır. benim kargoyu da yanlış adrese benden habersiz yolladılar. kargoya gidip kendim aldım.
Evet adres bıraktım açtıkları kayıtta da görünüyor adresim. Sizinkinde bence yanlış anlaşılma olmuş. O kadar sürmesi garip, 20 iş günü servis süresi var. Bu süreyi aşarlarsa yenisini göndermeleri gerekirdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,755
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom