Neler Yeni

ses açma kısma tuşlarım çalışmıyor

A2Teker

80+
arkadaşlar yeni msi gt 30 klavyesi aldım yalnız ses açma ve kısma tuşları çalışmıyor googleye girince o tuşlara basıyorum başka şeyler çıkıyor ama sadece ses açma ve kısma işlevini görmüyor nedenini bilen varsa yardımcı olabilirmi

Eger makro programi varsa onu kontrol etmekte fayda var

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
arkadaşlar yeni msi gt 30 klavyesi aldım yalnız ses açma ve kısma tuşları çalışmıyor googleye girince o tuşlara basıyorum başka şeyler çıkıyor ama sadece ses açma ve kısma işlevini görmüyor nedenini bilen varsa yardımcı olabilirmi
klavye linki?

A2Teker

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol

A2Teker

80+
ses açma kısma tuşları hangisi ben tam olarak anlayamadım ya da hangi tuşun üstünde?
f12 yanında olan tuşlar sadece ses açma kapama işlevi görmüyor tuşlar başka şeyde çalışıyor

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
f12 yanında olan tuşlar sadece ses açma kapama işlevi görmüyor tuşlar başka şeyde çalışıyor
sağdaki shift tuşunun altında bir tane msi logosu var ona basılı tutarak ses açma kapamayı dener misin?

A2Teker

80+
sağdaki shift tuşunun altında bir tane msi logosu var ona basılı tutarak ses açma kapamayı dener misin?
kardeş oldu çok teşekkür ederim valla bozuk oldunu düşünmeye başlamıştım ilgin için tekrar teşekkür ederim

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
kardeş oldu çok teşekkür ederim valla bozuk oldunu düşünmeye başlamıştım ilgin için tekrar teşekkür ederim
rica ederim :) o msi logosu süs olarak orda o tuşun normalde ismi fn, klavyenin ışıklarını vs değiştirmek istersen ona basılı tutup tuş kombinasyonları yapman gerekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,396
Üyeler
163,489
Son üye
paradox35
Top Bottom