M murat@ 80+ Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 131 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim murat 7 Ağustos 2024 #1 ses geliyor ama monitörde görüntü sesten sonra geliyor bunu nasıl duzelte bilirim
Danke 80+ Bronze Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1,390 Dahası Reaksiyon skoru 313 İsim Yunus 7 Ağustos 2024 #2 Aç kapa?, format, hapörler veya kulaklık başka yere takma
M murat@ 80+ Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 131 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim murat 7 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Danke yazmış: Aç kapa?, format, hapörler veya kulaklık başka yere takma Devamı için tıklayın... denedim hala aynı düzelmedi Mesaj otomatik birleştirildi: 7 Ağustos 2024 Danke yazmış: Aç kapa?, format, hapörler veya kulaklık başka yere takma Devamı için tıklayın... Aslında sikıntı yoktu monitörde görüntü gitti sonra geldi ekran da farenin imleci oynamıyordu enson da reset attım sonra böyle oldu Son düzenleme: 7 Ağustos 2024
Danke yazmış: Aç kapa?, format, hapörler veya kulaklık başka yere takma Devamı için tıklayın... denedim hala aynı düzelmedi Mesaj otomatik birleştirildi: 7 Ağustos 2024 Danke yazmış: Aç kapa?, format, hapörler veya kulaklık başka yere takma Devamı için tıklayın... Aslında sikıntı yoktu monitörde görüntü gitti sonra geldi ekran da farenin imleci oynamıyordu enson da reset attım sonra böyle oldu